Gheorghe Cical rãmâne directorul Ecosid

Sorina Popa

Directorul societăţii Ecosid, Gheorghe Cical (foto), rămâne pe post, deşi aleşii locali din Hunedoara au votat o hotărâre prin care acesta să fie eliberat din funcţie.
În şedinţa de consiliu local din 14 mai, aleşii din Hunedoara au votat pentru schimbarea din funcţie a lui Gheorghe Cical, la propunerea viceprimarului Robert Dan, care a susţinut că este nemulţumit de activitatea directorului de la Ecosid, societate aflată în subordinea CL Hunedoara. Atunci, Cical a afirmat că este vorba de o execuţie politică, la ordinul lui Mircea Moloţ.
Numai că Adunarea Generală a Acţionarilor de la Ecosid a decis, în urmă cu câteva zile, că demiterea directorului firmei nu s-a făcut cu respectarea legii. În nota respectivă a AGA de la această societate, scrie că „hotărârea (n.r. – de schimbare din funcţie a lui Cical) nu conţine numele mandatarului şi nici date în care acesta a fost mandatat să aprobe punctele din respectiva hotărâre”.
Ca atare, Cical rămâne pe poziţie, iar dacă membrii Consiliului Local Hunedoara vor să mai încerce să-l schimbe din funcţie, trebuie să o facă cu respectarea legii şi nu pe criterii politice, sau la comandă politică.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago