Categories: Actualitate

Gãrdean merge la tenis cu elicopterul

Carmen Cosman

Dacă tot are o firmă de aviaţie utilitară la dispoziţie, hunedoreanul Adrian Gărdean (foto) – care şi-a dezvoltat afacerile în Valea Jiului – a ajuns să meargă la tenis cu elicopterul. Acelaşi cu care vine deseori şi în Parâng, acolo unde deţine Hotelul Rusu.

Adrian Gărdean, administratorul societăţii Aviaţia Utilitară Bucureşti SA, a fost prins de paparazzi de la CANCAN, în timp ce făcea naveta între terenul de tenis şi luxoasa vilă pe care o deţine în Snagov, cu elicopterul. Iar cunoscătorii spun că, până la urmă, este vorba şi despre o economie substanţială, atât de timp, cât şi de combustibil.

Heliport pe garajul vilei
Potrivit celor de la CANCAN, afaceristul, care şi-a format mâna în Valea Jiului, a găsit metoda ideală de a evita ambuteiajele în trafic şi cozile lungi de la semafor, aşa că foloseşte elicopterul atunci când pleacă acasă, epuizat de partida de tenis disputată pe un teren de fiţe din nordul Capitalei. Paparazzii CANCAN l-au fotografiat pe Gărdean în timp ce ateriza pe un heliport improvizat pe propriul garaj de lângă vila sa de pe malul lacului Snagov. Afaceristul era îmbrăcat lejer, într-o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou albastru, iar pe cap purta o şapcă roşie.
Elicopterul în care a fost fotografiat omul de afaceri a fost văzut în repetate rânduri survolând municipiul Petroşani şi îndreptându-se spre Hotelul Rusu din Parâng.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

10 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

10 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

10 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

10 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

10 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

10 ore ago