Gala Excelenţei Hunedorene, ediţia a II-a

24 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

       

       Consiliul Județean Hunedoara în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Hunedoara, Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Teatrul de Artă Deva și Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara organizează marți, 27 februarie, de la ora 14.00, festivitatea de premiere a celor mai buni elevi și sportivi hunedoreni.

      Evenimentul va avea loc la Teatrul de Artă Deva. Vor fi recompensaţi cu diplome şi premii în bani 55 de elevi și profesori coordonatori, 56 de sportivi și antrenori din județul Hunedoara, pentru rezultatele excepționale obținute la olimpiade și concursuri.

       Elevii și profesorii lor vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute la etapa județeană a Olimpiadelor Naționale Școlare din anul școlar 2016-2017. Sportivii și antrenorii lor vor fi premiați pentru rezultatele de excepție obținute la disciplinele olimpice și neolimpice în cursul anului 2017.

         Participanții la festivitate vor primi în dar și un scurt moment artistic oferit de Teatrul de Artă Deva. Intrarea este liberă pentru publicul interesat. (Adriana Clej)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Organizaţia PSD Deva şi-a ales noua conducere

          Social-democraţii din Deva şi-au ales o nouă conducere, sâmbată, de Dragobete. Se ştie că în urma cu câteva...

Cinci persoane reținute în dosarul de evaziune fiscală. Bani și arme ridicate din casa unui cetățean din Deva

      Cinci persoane au fost reținute în urma celor peste 100 de percheziții efectuate în 22 februarie de...

Angajată a spitalului din Hunedoara, agresată de un individ condamnat pentru viol și tâlhărie

O salariată a Spitalului Municipal Hunedoara a fost agresată astăzi, joi, 22 februarie, în jurul orei 15.00, de un individ,...

Închide