FUTSAL. România începe în ianuarie lupta pentru calificarea la EURO

Naţionala de futsal a ţării noastre îşi în­cepe la finele lunii ianuarie campania de cali­ficare pentru turneul final al Cam­pionatului European din 2022. Tricolorii fac parte din grupa a 4-a preliminară şi vor diputa primul meci la 28 ianuarie, pe teren propriu, contra Serbiei, iar din această grupă mai fac parte Macedonia de Nord şi Bosnia Herţegovina.
Primul loc la finalul campaniei asigură calificarea la EURO 2022. Şase din cele opt echipe care se vor clasa pe locul secund în cele 8 grupe preliminare vor merge şi ele la turneul final.
Echipa naţională a României a disputat în luna decembrie două jocuri de pregătire, la Rabat, cu Marocul, gazdele câştigând am­bele partide cu 6-1 şi 5-2.
Revenind la turneul din campionatul Ligii I de futsal care se va desfăşura la finalul aces­tei săptămâni, menţionăm că Autobergamo Deva a perfectat un alt transfer în pers­pec­tiva acestui sezon competiţional. Condu­ce­rea clubului devean a anunţat că a fost asi­gurată pentru perioada următoare serviciile lui Andre Felipe Kanika, jucător portughez în vârstă de 28 de ani. Noua achiziţie a de­ve­nilor provine de la prim-divizionara lusitană Portimonense. În trecut, el a mai avut ex­perienţe externe în Italia şi Luxemburg.
Autobergamo Deva dispută primul meci ofi­cial din noul an vineri, de la ora 18.00, cu KSE Târgu Secuiesc iar o zi mai târziu, Auto­bergamo va disputa derby-ul cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.