FUTSAL. Echipa naţională a României doar egal la Skopje

Naţionala României de fotbal în sală a terminat la egalitate cu Macedonia de Nord, 2-2 (1-1), miercuri seara, la Skopje, în Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatul European de futsal – EURO 2022.
Gazdele au deschis scorul prin Dandan (min.13) dintr-o lovitură liberă, dar Felipe Oliveira (min.14) a restabilit egalitatea la scurt timp, din corner, cu ajutorul unei devieri a lui Ismaili. Henrique Ribeiro a adus România în avantaj (min.32), deviind mingea trimisă din corner de Savio Valadares. Macedonia de Nord a egalat pe final, prin Darko Rangotov (min.38), într-un moment în care a scos portarul şi a introdus un jucător de câmp.
Echipa României a făcut deplasarea la Skopje după un egal înregistrat acasă cu Serbia, în meciul de debut în aceste preliminarii. În celălalt meci al grupei, Bosnia-Herţegovina a învins Serbia în deplasare cu 4-2.
În clasament Bosnia ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de România, 2 puncte, Macedonia de Nord, 1 punct, Serbia, 1 punct. Primul loc din grupă la finalul cam­paniei se califică la Euro 2022. Şase din cele opt echipe care se vor clasa pe locul secund vor merge şi ele la turneul final din Olanda. România va juca următorul meci acasă cu Bosnia, pe 4 martie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare