Categories: Sport

Futsal. Autobergamo schimbă strategia

Nicolae Gavrea

Conducerea clubului devean de fotbal în sală Autobergamo Deva face mişcări interesante în ceea ce priveşte lotul de jucători cu care va fi continuată activitatea în următorul sezon.

În condiţiile în care echipa de futsal a terminat recent încheiata primă divizie pe poziţia a patra, mult sub aşteptările conducerii clubului şi a iubitorilor futsalului din Deva, se anunţă schimbări majore în lot. Astfel, faţă de lotul cu care s-a evoluat în sezonul 2018 – 2019, în următorul campionat se vor mai regăsi în echipă veteranul Vlad Iancu, acesta fiind şi antrenor cu portarii şi noul căpitan, Andre Sasse, tânărul care a confirmat în ediţia trecută de campionat.
Formaţia deveană se va întineri considerabil, fiind readuşi la echipă jucători sub 23 de ani care au fost împrumutaţi o perioadă la alte cluburi, respectiv Toader, Grosu, Pieptea, Kovacs şi Vesa şi vor fi făcute unele transferuri de fotbalişti români, unul fiind deja realizat, fiind vorba despre Şerban, internaţional de juniori.
Politica de întinerire a lotului devean vine şi ca urmare a noilor prevederi din regulamentul competiţiilor interne, printre cele mai importante fiind reducerea numărului de jucători străini de pe foaia de joc la patru, faţă de cinci, cât era permis în sezonul trecut, şi obligativitatea de a avea în teren, pe toată durata unei partide, cel puţin un jucător cu vârsta de până la 23 de ani.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago