Categories: Sport

FUTSAL. Autobergamo Deva, în Final Four, la Cupa României

Echipa de futsal din prima ligă Auto­ber­gamo Deva s-a calificat pentru a şaptea oară în Final Four, la Cupa României. De­venii, care au câştigat de două ori trofeul, au trecut în calificări de divizionara se­cundă Kereszthegy Remetea pe care au învins-o cu 6-2 şi de o altă formaţie din liga secundă, Clubul Sportiv Local Sportul Cio­răşti, scor final 8-2, în turneul desfăşurat la Focşani.
Imperial Wet Miercurea Ciuc este cea de a doua echipă calificată după ce a învins pe rând formaţiile ACS Futsal Poli Iaşi cu 14-1 şi apoi pe CFR Timişoara cu 5-3.
Formaţia Luceafărul Buzău, surpriza aces­tei etape din Cupa României a acces şi ea în Final Four, după ce a depăşit pe Me­tro­po­li­tan Işalniţa cu 8-2 şi pe Inter Gheorghieni cu 6-2. Cea de-a patra formţie calificată în careul de aşi la ediţia din acest an se va de­cide la finele săptămânii viitoare. CSM Târgu Mureş, FK Odorheiu Secuiesc, Ceahlăul Pia­tra Neamţ şi United Galaţi se vor duela pen­tru locul vacant.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago