Futsal: Autobergamo a făcut scor cu SCM Buzău

22 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Luni seara s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Deva o importantă partidă de fotbal în sală, contând pentru etapa a şasea, în care Autobergamo Deva a întâlnit formaţia de pe locul şapte din clasament, SCM Buzău.

Partida a fost importantă mai ales pentru gazde, care nu vor să se îndepărteze de partea superioară a clasamentului, echipa din Deva evoluând în această partidă fără trei jucători titulari -Tacot, Teka şi Peptea -, unii din motive medicale sau, cum e cazul lui Teka, plecat pentru o scurtă vizită în ţara de origine pentru probleme personale.
Dacă e să ne luăm după rezultatul final, pare că a fost un antrenament cu public, dar nu prea a fost aşa. Oaspeţii s-au dovedit foarte rapizi pe acţiunile la poarta echipei din Deva, iar intervenţiile portarului echipei gazdă, Darius Savu, nu au fost foarte sigure, dând uneori emoţii colegilor săi şi spectatorilor din tribune. Gazdele au deschis scorul în minutul 2 prin Biro, au avut apoi mai multe acţiuni la poarta oaspeţilor nefinalizate, iar buzoienii au egalat în min. 12 prin Cârstea şi au prins curaj. Fereira a dus echipa deveană în avantaj în min.14, formaţie care s-a desprins apoi în min.18 la 3-1, prin golul lui Padro Noe.
Repriza secundă a fost la discreţia echipei din Deva, care a înscris gol după gol spre deliciul suporterilor. Au marcat pentru Autobergamo, în partea a doua din această partidă: Pînzaru, Obadă (care a înscris trei goluri) Luis Andre Saase, Varela, Biro şi tânărul Mihnea Toader.
Scor final 11-1 în favoarea devenilor, care acumulează 12 puncte şi aşteaptă rezultatul ultimului joc din această etapă, programat luni seara, după închiderea ediţei, cel dintre Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi CS United Galaţi, ca să vadă pe ce loc se va situa în clasament.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sportivii de la Budo Kurai Samurai Hunedoara, campioni naţionali la karate tradiţional

La Iaşi s-au desfăşurat întrecerile etapei finale ale Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru copii, competiţie organizată de către federaţia...

Ştafeta Invictus a ajuns ieri la Deva

După opt ore de alergare, Ştafeta Veteranilor Invictus, plecată în cursul dimineţii din Alba Iulia, a ajuns ieri, luni după-amiază...

Asociaţia Salvital a ajuns la fundul sacului

Sorina Popa Paramedicii de la Asociaţia Salvital riscă să nu îşi mai poată continua activitatea în anul viitor, din cauză...

Închide