Fraţii Olariu vor continua la Millenium Giarmata

3. Fratii Olariu 26 iulie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Foştii jucători ai echipelor CNS Cetate Deva şi FC Hunedoara, Mihai şi Florin Olariu, vor continua şi în sezonul viitor la echipa de Liga a III-a, Millenium Giarmata. Gemenii în vârstă de 21 de ani nu au ajuns la o înţelegere cu trupa din reşedinţa judeţului, unde se aflau în probe, şi au hotărât să se reîntoarcă la gruparea din judeţul Timiş.

Devenii nu-i voiau „la pachet”
Consideraţi doi jucători de perspectivă, fraţii Mihai şi Florin Olariu vor juca al doilea sezon consecutiv la Millenium Giarmata, echipă de Liga a III-a ce va fi adversara trupelor hunedorene CNS Cetate Deva şi FC Hunedoara în viitorul sezon. Cei doi jucători, originari din Orăştie, nu au fost păstraţi în lotul echipei CNS Cetate Deva, unde erau în probe de la startul pregătirilor. „Noi ne-am fi dorit să ne reîntoarcem la Deva, că eram acasă şi ne-ar fi fost mai uşor. Antrenorul însă nu ne dorea pe amândoi şi am hotărât să nu rămânem”, a declarat mijlocaşul Mihai Olariu.

Speră să revină în judeţul Hunedoara
Cei doi tineri fotbalişti vor continua şi în campionatul următor la echipa Millenium Giarmata, grupare cu care în sezonul trecut s-au salvat de la retrogradarea în Liga a IV-a. „Vom continua la Giarmata, sperăm să facem un sezon bun şi cine ştie, poate în viitor vom reveni la o echipă din judeţ”, a mai spus Mihai Olariu. Fraţii Mihai şi Florin Olariu au început fotbalul la Realsport Deva , continuând apoi la CNS Cetate Deva, echipă pentru care au debutat şi la seniori, în sezonul 2013-2014. În campionatul 2014-2015, cei doi au evoluat pentru FC Hunedoara, transferându-se apoi la Millenium Giarmata.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.