Fotbalul învins de vreme

Ciprian Marinuţ

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis în cadrul şedinţei sale de ieri amânarea etapei a 20-a din Ligile doi şi trei, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

La cererea cluburilor

F.R.F. primise solicitări în acest sens din partea unor cluburi din Liga secundă, precum Farul Constanţa, însă acestea au fost iniţial respinse. Ninsoarea care a început azi-noapte şi a continuat şi ieri în numeroase zone ale ţării a determinat conducerea fotbalului românesc să îşi reconsidere poziţia. De asemenea, meciurile etapei a 20-a din Liga a III-a au fost amânate. Într-un comunicat publicat pe site-ul FRF se confirmă reprogramarea partidelor ce trebuiau să se dispute la finalul acestei săptămâni.

Amicale pentru continuitate

Echipele hunedorene care nu se confruntă cu o situaţia meteo atât de gravă ca formaţiile din alte judeţe îşi caută deja adversari, pentru a nu întrerupe ritmul competiţional. Minerul Lupeni are deja perfectat un amical la Haţeg cu Retezatul, azi de la ora 11.30, iar Mureşul Deva e şi ea în căutare de adversari pentru un joc test. Şi CFR Simeria va juca azi cu Textila Cisnădie şi e probabil să susţină un meci test şi miercuri cu Minerul Lupeni. „Nu mai contează dacă ne convine sau nu, cert e că aşa a decis Federaţia. Oricum, această amânare trebuia acceptată de la bun început, pentru că şi în primele două etape, terenurile au fost mizerabile”, a spus Mirel Biriş (foto), antrenorul echipei CFR Marmosim.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.