Fotbaliştii U23, la pregătire în Spania

Reprezentativa Under23 a României va efectua un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, unde are programate şi două me­ciuri amicale, împotriva Mexicului şi Austra­liei, selecţionate calificate la rândul lor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Cantonamentul se va desfăşura în perioa­da 31 mai – 9 iunie, iar cele două partide se vor disputa pe Estadio Municipal din Marbella, de la 21:00 (ora României), pe 5 iunie contra Mexicului şi pe 8 iunie împo­triva Australiei.
De asemenea, antrenamentele selecţio­natei ţării noastre vor avea loc în baza sportivă Marbella Football Center.
Având în vedere că prima reprezentativă are acţiune în perioada respectivă, echipa naţională U23 a României va fi condusă de Nicolae Dică, antrenor în staff-ul condus de Mirel Rădoi. Dică va fi ajutat de staff-ul reprezentativei U21.
La Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie – 8 august), selecţionata ţării noastre, pregătită de Mirel Rădoi, va evolua în Grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras, primele două clasate urmând să acceadă în sferturile de finală.
Turneul de fotbal din cadrul JO va debuta pe 21 iulie şi se va încheia pe 7 august. România s-a calificat în urma prestaţiei echipei naţionale Unde21 la Campionatul Euro­pean din 2019, competiţie la care a ajuns în semifinale.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.