FOTBAL. Mirel Rădoi ia în calcul demisia de la echipa naţională

Liga Profesionistă de Fotbal , prin vocea secretarul general Justin Ştefan (foto) cere demisia lui Mirel Rădoi şi a preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, după umilinţa Ro­mâniei din meciul cu Armenia din pre­li­minariile Campionatului Mondial 2022.
România a pierdut la Erevan, scor 2-3, în faţa Armeniei, în Grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, din Qatar. Echipa naţioanlă a României se află pe locul patru cu 3 puncte , după Armenia ( 9 puncte), Macedonia de Nord ( 6 puncte) şi Germania( 6 puncte).
„Trebuie să vorbim de schimbări majore la federaţie, atât la nivel administrativ, cât şi la nivel sportiv! Este o umilinţă mult prea mare să ne bată şi Armenia, cred că pentru prima oară în istorie. Şansele să ajungem la Mondial rămân doar teoretice. Am făcut 3 puncte (şi alea norocoase) din 9 puncte puse în joc, am jucat slab, am avut noroc cu Macedonia, l-am avut pe Niţă cu Ger­mania. Aveam nevoie de 7 puncte pentru a spera în mod realist la locul 2. Urmează să jucăm cu Islanda, va fi un alt meci greu, am văzut-o deja la baraj. Cred că trebuie să terminăm cu experimentele” e mesajul lui Justin Ştefan.
După eşecul de la Erevan, Mirel Rădoi a anunţat că s-a gândit la demisie. „În momentul de faţă, am în minte acest gând. Îl am de cum s-a terminat partida. Vreau să mai treacă o perioadă de timp. O să avem o discuţie. Poate, cu venirea altui antrenor, se pot remedia lucrurile. Nu e posibil să vii într-un moment foarte bun…”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. Meciurile echipelor din judeţ în etapa a 14-a

Campionatul din eşalonul trei continuă iar astăzi sunt programate primele partide din etapa cu numărul 14. Formaţia CSM Deva sus­ţine

Bulina albă

Ioan Dorel Şchiopu, preşedintele Asociaţiei Cultul Eroilor Regina Maria Pentru iniţiativa de a amplasa o hartă în Staţia CFR Petroşani

Bulina neagră

Ovidiu Griga, recidivist de 33 de ani, din Vulcan Pentru că a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tâlhărie

Închide