Fotbal Liga a IV-a. Retezatul Hațeg a revenit pe primul loc

Competiția fotbalistică județeană, organizată de către Asociația Județeană de Fotbal(AJF), a continuat duminică cu partidele din cadrul etapei a noua în care s-au înregistrat următoarele rezultate:
CS Inter Petrila- ACS Șoimul Băița 4-3
AS Victoria Călan- CSM Vulcan 1-7(0-7)
ACS Minerul Uricani- CS Hunedoara 1-0(0-0)
CSO Retezatul Hațeg- CSM Deva 3-0(2-0)
CSM Dacia Orăștie- Gloria Oraș. Geoagiu 1-4.

Victorie de palmares pentru CSM Mihai Viteazul Vulcan la Călan, acolo unde echi­pa locală nu a găsit formula prin care să stopeze atacurile în serie a oaspeților. Au înscris Alex. Moldovan (min. 86) pentru gazde, respectiv Mândreci (min. 10), Belei (min. 22), Cosmin Horobeț (min.9,11,34,38) și Krafft (min. 35) pentru echipa oaspete. Arbitrul de centru, Leopold Herczeg, l-a trimis la vestiare pe Marius Alexoi, liderul formației gazdă, în minutul 40, pentru cumul de cartonașe galbene.
Noul lider al clasamentului, formația Re­tezatul Hațeg, a câștigat jocul de pe teren propriu disputat în compania tinerei for­mații CSM Deva, scor final 3-0. Au marcat Ionuț Gavriluț (min. 13), Darius Ștefoni (min. 32) și Ov. Popesc (min. 48). Retezatul Hațeg totalizează acum 20 de puncte și este urmată de către CSM Vulcan și CS Inter Petrila, care au același număr de punc­te dar au golaveraj inferior. În urmă­toarea etapă, capul de afiș este jocul de la Uricani, unde echipa locală va întâlni formația CSM Vulcan.
Toate jocurile se vor disputa sâmbătă 6 noiembrie, începând cu orele 13.00 și se vor desfășura fără spectatori.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.