Categories: Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Liderul a făcut jocul

Campionatul de fotbal din liga a IV-a a județului Hunedoara a continuat cu partidele programate în prima etapă din play off, două fiind jocurile care s-au disputat.
La Petrila, formația din localitate a pierdut derby-ul în fața liderului, Retezatul Hațeg, cu scorul de 1-0. A fost o primă repriză în care echipa oaspete
s-a jucat practic cu ocaziile, iar la pauză s-a intrat la vestiare cu un egal alb, 0-0. Singurul gol din această întâlnire a fost marcat de Gavriluți. Apoi, oaspeții au avut alte câteva bune ocazii de a marca, fără să fi fost concretizate. Rezultatul a rămas acealași până la finalul jocului.
În celălalt joc, CSM Mihai Viteazul Vulcan a dispus de formația Gloria Orașului Geoagiu cu scorul de 2-1.
În etapa următoare, sâmbătă, 7 mai, de la ora 11.00, sunt programate partidele: Retezatul Haţeg – CSM Mihai Viteazul Vulcan și Gloria Orașului Geoagiu –
AS Inter Petrila.
În partidele pentru locurile 5-7 din clasament, echipa din Băița a dispus de CS Hunedoara 2 cu scorul de 2-0 (la pauză 1-0), în timp ce Victoria Călan a stat.
Pentru locurile 8-10, Dacia Orăștie a câștigat jocul din deplasarea de la Uricani cu 4-1 (2-1), în timp ce formația CSM Deva a stat.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago