Fotbal, Liga a IV-a. Gloria Oraşului Geoagiu a început pregătirile pentru retur

Lidera clasamentului din campionatul Ligii a IV-a judeţul Hunedoara, Gloria Geoagiu, şi-a reluat activitatea după vacanţa de iarnă. Formaţia, care îi are în staff-ul tehnic pe Ioan Marcu (antrenor principal), Constantin Vişan (antrenor secund) şi Neluţu Budin (director tehnic), a intrat de luni într-un stagiu de pregătire centralizat pe plan local şi are prevăzute şase partide amicale, adversare fiind echipe din judeţul Alba şi Sibiu.

La primul antrenament au fost prezenţi 16 jucători, trei au fost învoiţi de către conducerea secţiei de fotbal, dar vor sosi în aceste zile la antrenamente, iar oficialii Gloriei sunt în discuţii avansate cu încă trei jucători, pentru a fi transferaţi la formaţia din Geoagiu.
„Vom face pregătire centralizată pe plan local, beneficiem de condiţii destul de bune, sperăm să nu avem probleme privind desfăşurarea activităţii, din cauza condiţiilor meteo. Am făcut lista meciurilor amicale, în care va fi testat întreg lotul pe care îl avem la dispoziţie, şi doar după aceea împreună cu colegii mei din staff-ul tehnic, vom decide cine va rămâne şi de cine ne vom despărţi. Ne aşteaptă trei meciuri grele, urmate de cele din play – off, de aceea trebuie să ne pregătim cât mai bine şi le abordăm cu mare încredere“ a declarat Ioan Marcu, antrenorul principal al echipei din Geoagiu.

Un gând despre „Fotbal, Liga a IV-a. Gloria Oraşului Geoagiu a început pregătirile pentru retur”

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.