www.mesagerulhunedorean.ro

Fotbal Liga a IV-a. Coronavisul pune bețe în roate fotbalului județean

Pornită cu greu , după lungi negocieri  între conducererea AJ Fotbal și reprezentanții celor zece cluburi sportive care au echipe înscrise în campionatul Ligii a IV-a, competiția  s-a derulat până acum conform programului (ieri a fost ultima etapă din acest sezon), dar au apărut și primele cazuri de infectare cu noul virus, iar din acest motiv  o partidă programată în etapa a VIII-a  a fost anulată. Iată rezultatele înregistrate în etapa aVIII-a:

Juniorii de la CSM Deva 2 au pierdut la limită jocul cu Retezatul Haţeg, scor final 0 – 1, singurul gol fiind marcat Darius Ștefoni în min. 23.

La Vulcan echipa din localitate CSM Mihai Viteazul  a dispus de  echipa Victoria Călan cu  5 – 1 (4-1), gazdele marcând  patru goluri în prima repriză prin Beli (min.20), Harangozo (min.25 și 39) și Moldovan (min.37), oaspeții au redus din diferență prin Mailant (min.41), iar golul final a fost marcat de același Remus Moldovan (min. 75)

Gloria Geoagiu  nu a reușit să se impună pe terenul propriu în fața liderului Aurul Brad, oaspeții înregistrând o nouă victorie  cu 1-2 prin golurile înscrise de Deak (min. 14) și Leucean (min.82), pentru gazde singurul gol fiind marcat de Vlad Costea (min. 24).

Minerul Uricani a pierdut din nou acasă, de această dată în fața celor de la Dacia Orăştie, scor final  1 – 3 (1-3), golurile fiind înscrise în prima repriză de Suvac (min.12) pentru gazde, iar pentru cei din Orăștie au înscris Diaconu (min.19), Coca (min.32) și Afrapt (min. 36).

Nu s-a disputat partida dintre  Şoimul Băiţa și Inter Petrila, spre nemulțumirea președintelui Interului,Eugen Duma, care a declarat că echipa sa a fost întoarsă din drumul său spre meci.

Duminică a fost programată ultima etapă din acest sezon. Victoria Călan a remizat 1-1 acasă cu Minerul Uricani, golurile fiind marcate de Ioja (min.78 ) respectiv Șuvac (min.8). Inter Petrila a câștigat cu 2-1 jocul disputat în compania celor de la CSM Deva 2, scor final 2-1, golurile fiind înscrise de  Duma (min. 29 și 62), respectiv Târș (min.39), iar Retezatul Hațeg  a învins Gloria Geoagiu cu 1-0, singurul gol fiind înscris de Buzducea (min. 29).

Nu s-au disputat duminică  partidele Dacia Orăştie – Şoimul Băiţa și Aurul Brad-  CSM Vulcan, care vor fi reprogramate în primăvara anului viitor.

Primul loc în clasament este ocupat de  formația Retezatul Hațeg cu 19 puncte din 8 partide disputate, urmată de Aurul Brad cu 17 puncte din șapte jocuri și Inter Petrila cu 13 puncte din șapte jocuri disputate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.