Fotbal, Liga a III-a. Meciuri amicale de pregătire

9 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

CS Hunedoara a susţinut sâmbătă al treilea joc de verificare din intersezon. Adversară a fost Pandurii Tg. Jiu, meciul disputându-se pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Partida s-a încheiat cu o nouă victorie a gazdelor, de data aceasta cu 5 – 1 (3 – 1), golul hunedorenilor fiind marcat de Burlacu, din penalti, la scorul de 2 – 0.
CS Hunedoara a trimis pe teren următorul 11 de start: Dumitrescu – Cristi Creciunesc, Radicof, Ionică, Trăşcan – Iacob, Marinca, Robert Cristian, Bloj – Burlacu, Vasinc. În partea secundă au mai intrat Raţ în poartă, Chelemen, Cămărăşanu, Bujor, Kocsis, Bularda şi Tiric ca jucători de câmp.
La rândul său, LPS Cetate a susţinut, vineri la Cugir, un joc de pregătire în compania celor de la Metalurgistul. Victoria a revenit gazdelor cu scorul de 1 – 0, după o primă repriză albă şi un gol venit pe final de partidă.
Antrenorul Ştefan Nanu a folosit două formule de echipe diferite în fiecare repriză. În primele 45 de minute au evoluat Manea – Filip, Radak, Bogdanovici, Doboş – Bârzan, Petresc, Herci – Velcotă, Marius Ion, Iovu. După pauză, Manea a rămas în poartă (Voinea este accidentat), iar în câmp au intrat Teodorescu, Boldea, Jude, Kelemen, Ţoiu, Pisică, Subţirică, Curescu, Târş, Chivu şi Mincu, ultimul un junior născut în 2001, fost golgheter în Liga a IV-a Galaţi. Vom reveni cu amănunte în numerele noastre viitoare.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbalistele junioare de la LPS Cetate Deva au început antrenamentele

Echipa de junioare nivel IV din cadrul secţiei de handbal feminin de la LPS Cetate Deva, coordonată de prof. Violina...

Atletul Andrei Deliu, vicecampion naţional la heptatlon

Atletismul românesc şi-a desemnat la finalul săptămânii trecute primii campioni naţionali din acest an competiţional. Vineri şi sâmbătă, în Sala...

Hunedoreanul Cosmin Gîrleanu, campion naţional la box

Pugilistul hunedorean Petre Cosmin Gîrleanu, legitimat la CS Hunedoara, unde este pregătit de antrenorul emerit Ilie Captari, a câştigat la...

Închide