Categories: Sport

Fotbal Liga a III-a. CSM Deva şi-a stabilit programul amicalelor

Echipa de fotbal a CSM Deva a început anul cu noutăţi legate de staff-ul administrativ. Sec­ţia are un nou director sportiv în persoana lui Daniel Cherecheşi (foto), venit de la Crişul Chişineu Criş, formaţie aflată pe primul loc în seria 8 din Liga a III-a.
Noul director sportiv al echipei devene şi-a intrat imediat în rol şi a preluat sarcinile postului. „Am fost la Bucureşti şi am vizat toa­te carnetele jucătorilor pe care vom conta în returul de campionat. E oficial transferul lui Şulea, acesta va juca pentru Deva. Avem acordul şi semnătura lui Ianc, pe acesta din urmă rămâne să îl vedem cum va evolua în amicale. Vor mai veni în probe alţi cinci sau şase jucători noi. Suntem în discuţii cu Vasiu şi Ciobanu, care mai au oferte şi de la echipe din liga a doua. Ne-au spus că aşteaptă să vadă cum se finalizează acele tratative, după care există şansa ca ei să semneze cu noi. De plecat a plecat doar Stere, cu contractul re­ziliat în luna decembrie, dar vor mai pleca şi alţii. În mod cert dintre cei trei portari actuali vor rămâne doar doi. Niţuică am înţeles că e dorit la Hunedoara, dar încă nu e nimic sigur, oficial. Am stabilit şi calendarul jocurilor de pregătire, cu echipe din zonă”, ne-a comu­ni­cat directorul sportiv al CSM Deva.
Daniel Cherecheşi a acceptat postul de la CSM Deva, deoarece are o relaţie foarte bună cu Ştefan Nanu (antrenorul principal al forma­ţiei devene) şi probabil recomandat de rezultatele de la Crişul.
Noul director sportiv s-a mutat la Deva cu întreaga familie. Soţia joacă hand­bal la CSM, iar la Deva există condiţii bune. S-a instalat terenul sintetic şi se lucrează la terenul mare de la Stadionul Ce­tate, lucru benefic atât pen­tru echipa mare, dar şi pentru grupele de copii şi juniori, iar proiectul cu Academia de Fotbal de la Deva poate furniza jucători pen­tru prima echipă.
Reunirea lotului devean a fost programată pentru luni, 18 ianuarie, ocazie cu care au fost stabilite şi jocurile amicale din această perioadă, toate urmând să se dispute pe noul teren sintetic din Deva:
23 ianuarie: CSM Reşiţa, 29 ianuarie: CSO Cugir, 12 februarie: CSO Cugir, 19 februarie: Şoimii Lipova, 26 februarie: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, 5 martie: Unirea Sântana (Liga 4 Arad).
Cealaltă echipă din zonă ,CS Hunedoara, şi-au reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni la Complexul Sportiv „Michael Klein”, pentru prima sesiune de antrenament din acest an, sub conducerea antrenorilor Raul Spătaru şi Daniel Dăscălescu.
După o vacanţă de aproximativ o lună, şi-au reluat pregătirile şi grupele de copii şi juniori ale secţiei de fotbal de la clubul hunedorean, grupe care însumează aproximativ 200 de sportivi.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

20 de ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

20 de ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

21 de ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

21 de ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

22 de ore ago