Fotbal, Liga a III-a. Cetate Deva este în cantonament

Nicolae Gavrea

Formaţia Cetate Deva, pregătită de antrenorul Ştefan Nanu, se află începând de luni în cantonament la Geoagiu Băi, unde se vor desfăşura pregătirile noului sezon, până pe data de 5 februarie.

„Până acum am făcut în fiecare zi antrenament de adaptare la efort, în prima parte pregătire pe elemente fizice, iar în a doua parte băieţii au avut şi posibilitatea să lucreze cu balonul. Am avut cam 24 – 25 de jucători la dispoziţie în aceste zile şi vor mai apărea unul sau doi”, a spus Ştefan Nanu.
Din cele relatate de către tehnicianul formaţiei devene am aflat că dintre fotbaliştii aflaţi în vederile clubului au semnat cu LPS Cetate Deva Sandu Iovu (de la Odorheiu Secuiesc, după ce a promovat în Liga 1 cu Sepsi Sf. Gheorghe), Daniel Filip (Gloria LT Cermei), Marius Ion (Gilortul Tg. Cărbuneşti), Liviu Herci (CSC Ghiroda) şi Mario Boldea (CSC Dumbrăviţa), iar Alexandru Petresc (Unirea Alba Iulia) este aşteptat să aducă actele de transfer.
„Au plecat în această iarnă Cocan, la Metalurgistul Cugir, Ciută, tot spre Cugir, Marton şi-a manifestat intenţia să treacă la futsal şi cu Roncea, am reziliat contractul de comun acord. Tecsi are probleme cu serviciul, deoarece el lucrează vinerea, noi avem meciuri tot vinerea şi am decis să nu ne încurcăm cu această situaţie”, a spus Ştefan Nanu.
Faţă de turul campionatului, formaţia deveană are acum un lot mult îmbunătăţit, iar obiectivul stabilit la debutul campionatului rămâne în continuare menţinerea în Liga a III-a. „Cu întăririle aduse acum cred că putem termina campionatul în primele şapte-opt locuri din serie. La condiţiile care sunt acum la Deva şi la pregătirile care s-au făcut, mulţi jucători îşi doresc să vină la echipă. Eu mai intenţionez să iau şi trei juniori de la echipa a doua a clubului, ca să se acomodeze cu lotul şi atmosfera de la echipa mare. Primul meci amical îl vom juca la Cugir, pe 7 februarie, după ieşirea din cantonament”, a spus Ştefan Nanu, antrenorul principal de la LPS Cetate Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.