Categories: Sport

FOTBAL Liga a III-a. Analizele partidelor din weekend

CS Hunedoara este în grafic pentru promovare, chiar dacă sâmbătă a ter­minat la egalitate, 0-0, jocul disputat acasă cu cei de la Metalurgistul Cugir. Antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim, a declarat că pentru a reuși promovarea, vârful de formă trebuie atins la partidele din baraj.

Neînvinsă în campionat
Sâmbătă am consemnat și revenirile pe teren ale lui Neacșa (la primul său joc oficial pentru Hunedoara) și Bedea, ambii reveniți după accidentări și că CS Hunedoara a rămas neînvinsă în acest campionat, dar va disputa următoarele trei partide consecutive în deplasare, la Ungheni, Cluj şi Cugir. Sâmbătă, Florin Maxim a jucat cu: Lefter – Iacob, Garutti, Vlad, Motta – Roșu (80 Neacșa), Bradu (56 Mogoș), R. Cristian (56 Giura), Buș (83 Bedea) – Hergheligiu (56 Simon).

Două minute dacă mai rezistau
CSM Deva a fost învinsă cu două minute înainte de fluierul final, la jocul din deplasare cu liderul seriei, CSM Reșița, dar a pus extrem de multe pro­bleme gazdelor conduse de Dan Alexa. Reșița arată, e clar, ca o echipă de liga secundă și curând se poate împlini visul celor din județul vecin, de a avea din nou o echipă în eșalonul superior.

Are de recuperat
La Brad, echipa locală mai speră la menținerea în Liga a III-a după victoria de sâmbătă, 3-0 cu Gilortul Cărbunești. S-a jucat un meci de totul sau nimic, cu situațiile de gol alternând la cele două porți. A fost cel mai bun joc al bră­denilor, care au înscris prin Miclean (min.38), I. Filipaș (min.40 și 68). Echipa lui Ioan Petcu și Mihai Leava mai are de recuperat nouă puncte față de locul 4 ocu­pat de Gilortul – și 10 față de for­mația din Ezeriș, cu opt etape rămase de jucat din play-out.

A pierdut la scor
În fine, CSM Jiul Petroșani a pierdut la scor, fiind învinsă în deplasare de către Viitorul Șimian cu 5 – 1 (3 – 0), rezultatul scutindu-ne de alte comentarii. Pentru Jiul urmează etapa viitoare, un meci pe teren propriu cu Aurul Brad, deloc o simplă formalitate, în condițiile în care oaspeții se vor agăța în continuare de orice șansă în tentativa de a evita in-extremis retrogradarea.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

14 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

14 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

14 ore ago