Categories: Sport

Fotbal la miezul nopţii

Meciul Viitorul Constanţa – SC Vaslui, din cadrul etapei a VII-a, a fost programat, duminică, la ora 22.45, o premieră în istoria primului eşalon din România, unde cea mai târzie oră de începere a unei partide a fost 22.00. LPF a modificat ora de disputare la solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă, deoarece acesta vrea să aibă, luni, la dispoziţie toţi jucătorii convocaţi pentru meciul României cu Estonia.

Independenţi, dar ascultători
Liga Profesionistă de Fotbal a jucat cum au cântat selecţionerul, Victor Piţurcă, şi Federaţia Română de Fotbal şi a schimbat programul meciurilor din etapa a VII-a după placul acestora. Programul a fost astfel „rescris“ încât jucătorii convocaţi să poată fi prezenţi luni dimineaţă în cantonamentul echipei naţionale. Deţinătorul de drepturi TV al Ligii I, operatorul de cablu RCS&RDS, a dat curs solicitării FRF şi a cerut mutarea partidei Viitorul Constanţa – SC Vaslui duminică, la ora 22.45, deşi iniţial era programată luni, la ora 21.30. De asemenea, pentru a le face loc în programul său, alte trei partide de duminică au fost devansate: Astra Ploieşti – Dinamo la ora 17.00 (programată iniţial la ora 18.00), Steaua – Oţelul Galaţi la 18.55 (programată iniţial la 20.00) şi CFR Cluj – Petrolul Ploieşti la 20.50 (programată iniţial la 22.00).

Fără internaţionali, fără probleme
Luni se va disputa astfel o singură partidă, CS Turnu Severin – Ceahlăul Piatra Neamţ. Această întâlnire nu a fost mutată deoarece nu afectează programul echipei naţionale a României, selecţionerul neavând intenţia să convoace jucători de la cele două formaţii.
Modificările efectuate în programul partidelor din etapa a VII-a a Ligii I au fost anunţate, ieri, de LPF pe site-ul său oficial.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago