Categories: Sport

FOTBAL. Au câștigat turul, așteptăm returul

Fotbaliștii de la Hunedoara au câș­tigat cu 4-2 (1-1) jocul din deplasare, cu cei de la CA Oradea, după o repriză secundă în care ai noștri au de­monstrat de ce au prima șansă la cali­ficare și promovare.

Au redus motoarele
Scorul a fost deschis de către echipa oaspete, când Hergheligiu îl fentează ușor în dreapta careului pe Lupșe, pa­sează înapoi, de unde Tășcan trage sec din 14 metri și înscrie la prima bară, făcând inutil plonjonul lui Bob, portarul gazdelor. Echipa locală nu cedează și va reuși să egaleze în urma unei lovituri de pedeapsă. Chitaș este faultat în careul de 16 metri de către Garutti. Cîrjan a executat în stânga, dar Lefter, deși a fost pe direcție, nu poate para și echipa din Oradea egalează.
Hunedorenii preiau din nou con­du­cerea, atunci când Roșu recuperează balonul din fața lui Kovacs și a portarului Bob, întoarce pentru Arnăutu, care tr­i­mite balonul în colțul lung, pe lângă por­tarul gazdelor. Același Roșu a fost cel de la care a pornit faza golului trei al oas­peților: a avansat pe stânga atacului echi­pei sale, a pătruns în careu și a centrat inspirat pentru Bradu, iar acesta trimite în plasa porții orădene, pentru 3-1.
În minutul 71 a fost 4-1 pentru CS Hunedoara, după ce Hergheligiu a lăsat mingea pentru Andrei Roșu, iar șutul acestuia de la 16 m a fost deviat de către Kovacs, pe lângă portar, ieșit în față și…gol.
Hunedorenii au redus motoarele pe finalul partidei și în prelungiri au primit un gol.
Returul se joacă sâmbătă la Hunedoara începând cu ora 17.30, dar în urma acestui scor, CS Hunedoara este ma­tematic calificată în manșa a doua a barajului de promovare, unde va juca cu Minaur Baia Mare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

20 de ore ago

Felicitare Paste

20 de ore ago

Felicitare Paste

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

21 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

21 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

21 de ore ago