Categories: ActualitateFlash

Fostul primar Mircia Muntean îi pune patru întrebări preşedintelui Consiliului Judeţean: „Să spună Moloţ, câţi bani dă firmelor de casă?”

Sorina Popa

Fostul primar al Devei vreme de 16 ani, actual deputat PSD, Mircia Muntean (foto), a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că l-a întâlnit pe fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu, în Parlament, şi că acesta s-a aşezat lângă cei de la Putere şi nu alături de colegii din Opoziţie.
„Am discutat cu Crin Antonescu şi mi-a spus că nu merge cu Iohannis. L-am întrebat: ”Nu sunteţi alături de domnul Moloţ? Crin a răspuns că nu este, deoarece „el preferă să meargă cu Iohannis şi eu nu sunt şi nu voi fi niciodată cu acesta”. „Ca atare, lucrurile par să se fi schimbat mult în PNL”, a adăugat deputatul social-democrat.
Mircia Muntean l-a acuzat şi el pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara de cheltuirea banului public în folosul firmelor de casă şi a familiei sale. „De cinci ani mă intrigă mai  multe lucruri în activitatea preşedintelui Consiliului Judeţean. Că îi umileşte pe mulţi ziarişti, dar ei cu atât mai mult sunt mai servili şi îl „strâng” în braţe călduros. Apoi, toate aceste servicii din Consiliul Judeţean, din direcţiile deconcentrate şi de la organele de control, care se poartă cu mănuşi cu el. Asta, deşi el nu s-a dat în lături să-i umilească chiar şi pe şefii de la Jandarmi, de la Poliţie. Ei însă au pus capul jos şi continuă să-l protejeze.
Cred însă că a venit momentul să spunem lucrurilor pe nume. Vreau să ştiu cum se cheltuie banul public la Consiliul Judeţean. De aceea, îi adresez public câteva întrebări, din partea hunedorenilor, preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, la care îi solicit să răspundă:
1. Cât de gros este stratul de asfalt a drumului dintre Vorţa şi Ţebea? Câte maşini pe zi circulă pe acel drum?
2. De ce drumul judeţean dintre Uricani şi Lupeni este aproape impracticabil?
3. De ce drumul către mănăstirea Prislop nu se îmbunătăţeşte, aşa cum se îmbunătăţeşte, pe ascuns, motelul de la liziera pădurii, din apropierea mănăstirii, cu tabla care prezintă firma constructoare ascunsă, să nu se vadă cine construieşte acolo? Preşedintele CJ nu e străin de ce se construieşte în acel loc.
4. Câţi bani din bugetul CJ, bugetul hunedorenilor, merg la postul HdTv, la publicaţia Ziarul Hunedoreanului, deţinute de familia Moloţ, la celelalte publicaţii controlate de el?
Mă interesează toate aceste lucruri, pentru că sunt convins că hunedorenii trebuie să cunoască adevărul. Să răspundă domnul Moloţ în presa locală, ca să afle locuitorii judeţului adevărul.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mai MircIa iti pute gura mai, si stii de cand ?! de cand mananci rahat mai. Tu sa-i dai lectii de morala lu' mata. Pai mai porcovane , nu tu ai adus pe Molot in politica mare ??? Dute-n mata cu PSD ul tau cu tot, pai nu la aceeasi troaca manca-si tu o gramada de ani cu Molot ??? Tu dute un' ti-e locul la brutarieee. Doar prin tine poate sa-si revina PSD ul in judet. Huoooo ziar de 3 bani

  • Ce ocupaţie nobilă au unii: să-i miroase gura lui Mircia ca să ştie dacă miroase. Sigur, Mircia este un personaj demn de toată mila dar asta nu înseamnă că întrebările adresate lui Purcel(Moloţ) nu sunt la obiect. E adevărat că Mircia îşi merită soarta pentru că el l-a promovat pe Purcel dar la un moment dat a trebuit să o facă pentru că Dan Radu Ruşanu îl susţinea. Probabil că Purcel (Moloţ), după 15 octombrie, îi va călca pe urme. Concluzie: chiar dacă îi miroase gura lui Mircia, după cum spune cineva care miroase frecvent fecale, trebuie observat că spune adevăruri despre Purcel (Moloţ). Nu contează de ce le spune, contează că sunt adevăruri.

  • Mmm da da stim stim "Scopul scuza mijloacele". Comunistii (sau neo.. adica PSD istii) mananca rahat zilnic si-i acuza pe toti ceilalti ca se stramba de miros. Bai baieti, puterea cuvantului sta in taria caracterului celui care-l pronunta, nu in furia papagalilor care-l repeta-n disperare. Molot are toate pacatele din lume, e adevarat, tocmai acest lucru nu-l mai califica pe Mircia sa mai faca judecati de valoare. Atentie domnilor, dupa un exemplar ca Rudeanu a venit unul ca Molot, trendul duce la ... dezastru !!! Dupa ce PSD si PD au dat cate un presedinte acum e randul PNL, speram (indiferent cine va fi) sa nu se incadreze in ... trend.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

17 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

17 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

17 ore ago