Fostul prefect Vladu, în conducerea CFR Marfã

  Sorina Popa

Fostul prefect al judeţului, Cristian Vladu (foto), a acceptat propunerea directorului general al CFR Marfă şi va lucra de la 1 septembrie în Capitală. Vladu va ocupa funcţia de director general adjunct al CFR Marfă SA.

De mai multe săptămâni se vehicula ideea că fostul prefect va face parte din conducerea societăţii. „Am acceptat propunerea directorului general, George Buruiană, şi mă simt onorat că voi lucra alături de el. E domeniul meu, şi cred că vom reuşi, cu o echipă de profesionişti, să o scoatem la capăt cu CFR Marfă. Am mai primit oferte, cu ani în urmă pentru un post la Bucureşti, dar până acum am refuzat”, a declarat Cristian Vladu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. În ceea ce priveşte politica, Vladu susţine că este membru al Forţei Civice Hunedoara.
Cristian Vladu a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara în data de 5 ianuarie 2005. El a fost, până să ocupe acest post, şef Divizia Comercială, director general adjunct cu exploatarea, director general adjunct infrastructură-marketing a CFR Marfă Timişoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Este o persoana competenta cu calitati manageriale de exceptie. Faptul ca este si exigent,ceea ce peste tot e un lucru bun mai putin la noi,i-a adus numai pierderi.
    Ma bucur pentru el, dar cred ca pentru judetul nostru e o pierdere. Spun asta ca o persoana care l-a cunoscut profesional si care nici nu a fost si nici nu e angajata politic. Evident ca oponenti lui politici au alta parere.

  • Ha, ha, ha. Amu sigur vindem CFR marfa ca ne trebuie in campanie, si doar n-o sa luam de la mama. Asa, ca apoliticii.

  • Un basist fara scrupule. Pe vremea cand era director la mintia, nu angaja decat doar daca eai pdl_ist, arza-l guta.

  • ...felicitări PSD !!!!...un alt hoţ băsist nu aşi mai găsit????...Buruiană , ăla a plecat din CFR Marfă cu contracte cu tot la Serv Trans, apoi a dat o lui Gruia Stoica !!! EEEEEEE BIIINNNEEEEEEEEEEEEEEEEE, BRAVO, PONTA, EŞTI TAREEEEEEE, ...sau bravo lui RRUUSS, mare ministru la CFR!!!!...boilor!!!!

  • dumnezeule cand aud prostiile astea Rudy imi pierd mintile. daca nu era buruiana nu era Cfr marfa in primul rand, iar cfr marfa si-a facut tot profitul cat a fost el acolo si apoi inca 2 3 ani din inertie. cand aud toti idiotii ca vorbesc din canal de parca ar sti ei care-i spilul imi vine sa plang

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago