Florin Oancea a recâştigat şefia PNL Deva

Sorina Popa

Ieri, la Casa de Cultură „Drăgan Muntean” a avut loc conferinţa de alegeri a conducerii organizaţiei municipale PNL Deva. Lucrările conferinţei, la care au participat peste 540 de delegaţi, au fost conduse de Mircea Ioan Moloţ, liderul organizaţiei judeţene a PNL. Pentru funcţia de preşedinte al PNL Deva, au candidat primarul Devei, Mircia Muntean şi fostul viceprimar al municipiului, Florin Oancea (foto). Aşa cum era de aşteptat, lupta dintre cei doi a fost strânsă, iar conferinţa de alegeri nu a fost lipsită de tensiuni.

„Un preşedinte pentru toţi liberalii deveni”

Începute la ora 18, alegerile pentru noua structură de conducere a liberalilor deveni s-a terminat târziu, spre miezul nopţii. Câştigător din această bătălie politică a fost, ieri, Florin Oancea, care a reuşit cu 285 de voturi să redevină liderul PNL Deva. Primarul Devei, Mircia Muntean, a strâns 254 de voturi.

„Sunt bucuros că am recâştigat şefia organizaţiei PNL Deva. Şi aşa cum am promis, voi fi un preşedinte pentru toţi liberalii din Deva. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. De mâine (n.r.-astăzi), vom începe lupta pentru câştigarea alegerilor din 2012”, a declarat Florin Oancea.

“Să-şi dea mâna”

“A fost un rezultat strâns, a câştigat Florin Oancea, aşa cum mă aşteptam, sper ca de acum încolo, cei doi să-şi dea mâna (n.r. Muntean şi Oancea), pentru că în PNL nu există duşmănii”, a declarat Mircea Ioan Moloţ, preşedintele PNL Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • BRAVO!!!!!!!!!!!! ACUM LA TREABA SA CURATAM GUNOAIELE DIN PARTID CA LA ALEGERILE DIN 2012 SA NU EXISTE IN PNL TRADATORI AFARA CU PINOCHIO!!!!!!!!!!!! SA PLECE LA ........PD-L MIZERABILU.

  • Poate se va face ordine si in partid si vor fi reconsiderate pozitiile si implicit viitoarele numiri in functii ale traseistilor politici ca Lucian "Gheorghe" Stratulat, un individ deoasebit de periculos, avid de putere, lacom, curvar si ingamfat, care si-a batut joc de intreaga silvicultura hunedoreana, a calcat in picioare un intreg sistem, subjugand si santajand psihologic si material sute de oameni...fost PSD-ist, securist, actual PNL-ist si mason, are impresia ca si-a asigurat spatele si nu-l poate atinge nimic...dar Dumnezeu e deasupra partidelor...chiar si deasupra lojelor masonice!

  • asa cum am promis florine am fost cu tine si asa vom fi si la alegerile pentru primarie !!!!!
    succes si arata-ne ca avem presesedinte
    si te mai rog ceva ajuta-ma sa primesc si eu carnet de partid ca m-i la spalat nevasta si nu-l mai am .
    inca odata felicitari si bafta!!!!!!!

  • Gunoaiele trebuiau curatate inainte de sedinta: cei care au facut scoli inalte trimitand soferul la examene, cei care au fost primiti in PNL si au subminat partidul, cei care au facut averi prin furt de cind au primit functii... etc.... stiu si ei care sunt... dar nu sunt fraieri sa lase ciolanul din bot. Mircia Muntean a avut incredere in ei si nu si-a dat seama ca a fost tradat... e naiv din punctul asta de vedere... crede ca toti oamenii sunt ... oameni. Datorita lui Mircia Muntean a ajuns PNL-ul pe locul meritat, a facut ce a promis, a ajutat cetatenii... Florin, birtashul din Calan, Manelistu'... sa vedem ce va face... Eu sunt sigur ca tot soferul ala va conduce... din umbra.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

16 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

16 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

16 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

16 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

17 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

17 ore ago