Filiala PNL Hunedoara a depus la Biroul Electoral Judeţean listele candidaţilor pentru Parlament

Mircea Crivăţ

Tot ieri, miercuri, şi liberalii hunedoreni au depus la Biroul Electoral Judeţean candi­daturile Partidului Naţional Liberal pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.
Potrivit declaraţiei făcute de Vetuţa Stănescu, Secretar de Stat în Ministerul Dez­voltării şi preşedintele interimar al Filialei Judeţene a PNL, “organizaţia liberală hune­doreană propune o echipă de oameni com­petenţi, care se vor implica în Parla­ment pentru ca judeţul nostru să fie repre­zentat aşa cum se cuvine, pentru ca Hunedoara să beneficieze de investiţiile pe care le merită, în acord cu interesele tuturor hunedorenilor”.
Candidadaţii PNL Hunedoara pentru Senat sunt, în ordine: Vasilică Potecă, Lucica Dina Muntean, Ioan Dorin Petrui, Ion Mircea Rovinar şi Anca Lupu.
Pentru Camera Deputaţilor candidaţii sunt în ordinea de pe listă următorii: Vetuţa Stănescu, Lucian Ovidiu Heiuş, Ovidiu Furdui, Doris Visirin, Vlad Lăutaru, Dorin Petresc, Cosmin Olăraşu şi Ioan Cristea.

One thought on “Filiala PNL Hunedoara a depus la Biroul Electoral Judeţean listele candidaţilor pentru Parlament

  • 22 octombrie 2020 la 1:19
    Permalink

    Ca o formă de iertare a torționarilor , Guvernul Român , ar trebui să aprobe legea de reabilitare a victimelor torturii .

    Iubiți Libertatea , Dreptatea și Adevărul fără Minciună prin Credință vom învinge . F .*. P .*. V .*.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.