Categories: Actualitate

Fete dispărute de la Centrul de Plasament

Două fete de la Centrul de plasament din Orăștie sunt căutate de polițiști, după ce au plecat fără permisiunea pedagogilor din centru și nu s-a mai întors. Minorele Larisa Florentina Cistelecan și Ștefania Roberta Enache au fost date în urmărire națională.
„Poliția municipiului Orăștie a fost sesizată de un reprezentant al Rețelei de Case Familiale Orăștie că, în data de 30.01.2022, la ora 16:00, minorele CISTELECAN LARISA FLORENTINA (foto stânga) și ENACHE ȘTEFANIA ROBERTA (foto dreapta), ambele în vârstă de 13 ani, instituționalizate în cadrul instituţiei de ocrotire socială, au plecat fără permisiune din Centru şi nu au mai revenit.
– Cistelecan Larisa Florentina are urmă­toa­rele semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate aproximativ 55 kg. , ten măsliniu, față ovală, ochi căprui, păr brunet, iar în momentul plecării din centru, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare crem și bluză crem;
– Enache Ștefania Roberta are urmă­toa­rele semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate apro­ximativ 50 kg., ten deschis, față ovală, ochi verzi, păr șaten, iar în momentul plecării din centru, era îmbrăcată cu jeans culoare albas­tru și geacă neagră”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hu­nedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorelor, care au fost date în urmărire naţională. Poliţiştii continuă acti­vi­tăţile investigative şi căutare şi le solicită tu­tu­ror celor care deţin informaţii utile an­chetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numă­rul unic 112.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago