Categories: Actualitate

Femeie rănită grav de un şofer băut şi fără permis

Un tânăr care conducea un autoturism prin localitatea Dobra, când a dat peste filtrul poliţiştilor din Ilia, a refuzat să tragă pe dreapta pentru verificări. Oamenii legii au plecat imediat după el.

”În timpul urmăririi autovehiculului respectiv de către poliţişti, cel aflat la volan a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un utilaj agricol şi un arbore aflat pe partea dreaptă a acostamentului. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unei femei de 53 de ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au aflat şi motivul pentru care şoferul nu s-a supus semnalelor de oprire. Tânărul era băut şi nu avea nici permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago