Categories: Actualitate

Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni

Maximilian Gânju

O femeie de 55 de ani a murit după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Petroşani. Vinovatul este un tânăr de 22 de ani, din Petrila, care a fugit de la locul accidentului şi şi-a lăsat victima să agonizeze pe asfalt. Şoferul a fost arestat preventiv.
Tragedia a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, în cartierul din zona stadionului din municipiu, iar victima, o petroşăneancă de 55 de ani, a vrut să treacă strada pe la trecerea de pietoni. A fost spulberată de un şofer care circula cu viteză extrem de mare prin localitate şi aruncată în urma impactului la peste 15 metri. La locul tragediei au rămas o serie de probe, inclusiv sigla autoturismului, iar poliţiştii l-au descoperit la scurt timp pe şoferul care a produs accidentul.
Individul de 22 de ani, din Petrila, pe nume Beniamin Sebastian Paraschiv, nici măcar nu s-a sinchisit să oprească şi a fost prins de poliţişti câteva ore mai târziu. După ce şi-a lăsat victima să agonizeze pe asfalt, s-a dus acasă. De acolo l-au şi săltat anchetatorii. În urma audierilor şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii din cadrul Judecătoriei Petroşani. Individul a cerut prin apărătorul său să fie cercetat sub control judiciar şi a şi contestat soluţia magistraţilor din Valea Jiului. Inconştientul este cercetat penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago