Femeia care-i făcea curăţenie în casă i-a furat 53.000 de euro

S-a întâmplat în municipiul Deva, în a doua perioadă a anului trecut. Banii, lei şi valută, erau într-un seif cu cifru montat într-o cameră a apartamentului în care locuieşte proprietara. Femeia care-i făcea curăţenie în casă a reuşit să fure peste 50 de mii de euro, sumă care a ajuns la soţul acesteia, reţinut şi el de poliţişti pentru complicitate.
„În urma activităţilor investigative deru­late, în data de 14.01.2021, poliţiştii Birou­lui Investigaţii Criminale Deva au pus în exe­cu­tare un mandat de percheziţie şi au luat măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 ore faţă de o femeie de 37 de ani, din mu­nicipiul Deva, bănuită de comiterea in­frac­ţiunii de furt calificat. Poliţiştii au stabilit că femeia, care avea acces în locuinţă pentru activităţi de curăţenie, în perioada august-decembrie 2020, în mod repetat, a sustras diferite sume de bani şi bijuterii dintr-un seif cu cifru montat într-o cameră a imobilului persoanei vătămate, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 53.000 euro. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, faţă de femeie fiind instituită măsura preventivă a controlului judiciar”, a informat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au pus în executare un mandat de aducere pe numele soţului femeii de ser­viciu, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, bănuit de complicitate la furt calificat. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a be­neficiat indirect, în mod repetat, de sumele de bani sustrase de soţia sa, şi ştia că provin din furt. Ba chiar o sfătuia şi o încuraja să comită infracţiunile. (M. Gânju)

One thought on “Femeia care-i făcea curăţenie în casă i-a furat 53.000 de euro

  • 21 februarie 2021 la 23:03
    Permalink

    Nu cumva e vb de claudiu roznovan si sotia lui ? Ei au mai facut asa ceva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.