Categories: Sport

FC Hunedoara – Unirea Dej 1-1. Agonia continuă!

Ciprian Marinuț

Cu un lot măcinat de suspendări și accidentări, FC Hunedoara a fost „bolnavă” în meciul cu Unirea Dej, disputat vineri pe Stadionul „Michael Klein” și a obținut doar o remiză chinuită, scor 1-1. Echipa clujeană a condus cu 1-0, iar hunedorenii au egalat din penalti, în minutul 88.

Au marcat doar din penalti

Convinsă că a pierdut orice speranță de promovare din cauza „infernului” inventat de Olimpia Satu Mare, trupa antrenată de Marius Opric a abordat meciul cu sentimentul condamnatului care așteaptă …. vacanța, pentru a se elibera de suferință. Nici oaspeții nu s-au prea omorât cu firea, așa că prima repriză a fost anostă, cu un fotbal modest, în care greșelile au fost elementul caracteristic.

Jocul s-a animat o idee după pauză, întrucât oaspeții au reușit deschiderea scorului, iar hunedorenii ar fi digerat greu un eșec pe teren propriu. Paul Bogdan (61) a marcat pentru Unirea, cu un șut la colțul scurt, după o minge recuperată de Enow. Ca reacție la gol, negru-albaștri au atacat ceva mai insistent, dar fără efect. Neputința ofensivă a hunedorenilor a primit o mână de ajutor de la arbitrul Claudiu Ştefănuţi din Bistriţa Năsăud, care până atunci fluierase cam șmecherește, întrucât FC Hunedoara a beneficiat de un penalti, după un fault asupra lui Suciu. Robert Cristian (min. 88) a transformat lovitura și a egalat, iar hunedorenii s-au năpustit în atac cu speranța că vor drege busuiocul unui joc modest printr-un gol în prelungirile partidei. N-a fost să fie, pentru că Unirea s-a blocat ca la carte, iar rezultatul a rămas egal.

Olimpia Satu Mare, rivala hunedorenilor la promovare, joacă, azi, acasă, cu Seso Cîmpia Turzii, iar în cazul unei posibile victorii se va distanța la trei puncte de FC Hunedoara. Etapa viitoare, penultima, hunedorenii vor evolua pentru ultima dată în acest sezon în deplasare, pe terenul grupării Sănătatea Cluj.

FC Hunedoara – Unirea Dej 1-1 (0-0)

FC Hunedoara: A. Ilie – Şoit, Dosan, Cuciula, Trăşcan – Vişan (cpt.), Munteanu – Drăgoescu (59 Nicula), R. Cristian, Pepenar – Lintaru (67 Suciu). Antrenor: Marius Opric

Unirea Dej: L. Blaga – R. Pop, Dobrău (cpt.), Traore, Vârdea – P. Bogdan, Bratima, Cristea, Enow – Găbruş, Faur. Antrenor: Dan Mănăilă

 

 

 

 

 

 

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Hai Simeria!!!!intratzi voi in liga a 2 cand vine Iancu de Hd sa va sponsorizeze

  • niste tradatori ai Hunedoarei aceste marionete care au avut 10 puncte avans in retur si acum cedeaza punct dupa punct de parca zici ca-i Steaua Buc.Rusine, Voi nu ne reprezentati orasul , judetul . Voi nu sunteti Corvinul HD. Sa fie implicat ca manager Mircea Lucescu!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

17 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

17 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

17 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

17 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

17 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

17 ore ago