Fără derby judeţean în Cupa României la fotbal

Miercuri, 14 august 2019, cu începere de la ora 17:30, va debuta al doilea tur al fazei naţionale a

Cupei României.

Printre echipele calificate în această fază sunt şi două reprezentante ale judeţului nostru, echipele Inter Petrila şi CS Hunedoara.
În primul tur, Inter Petrila, echipă de Liga a IV-a, a trecut, în deplasare, cu scorul de 5-0, de reprezentanta judeţului Gorj, Unirea Cruşeţ, golurile trupei din Vale fiind înscrise de Diaconu (2), Daniel, Marian şi Horvath (toţi câte unul).
CS Hunedoara, echipă de Liga a III-a, a dispus,într-un derby judeţean, în deplasare, cu scorul de 9-0, de LPS Cetate Deva, proaspăt reveniţi în eşalonul trei, după retrogradarea de la finalul sezonului trecut. Au înscris Tecsi (5), Bloj, Iacob, Cristian şi Marinca.
În manşa de miercuri, Inter Petrila joacă acasă cu divizionara din Liga a III-a Metalurgistul Cugir, iar CS Hunedoara în deplasare, la echipa de Liga a IV-a din judeţul Caraş Severin, Voinţa Lupac, care, în primul tur, a învins, tot acasă, cu scorul de 6-3, pe CSM Lugoj,
Dacă se vor califica mai departe, echipele hunedorene s-ar putea confrunta între ele în faza a III-a, acolo unde va intra în competiţie şi fosta formaţie care a evoluat la Petroşani, ACS Energeticianul, numită acum Viitorul Târgu Jiu.(Nicolae Gavrea)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.