Familia PUP pune din nou stăpânire pe drumurile judeţene

Oana Mihnea

Ieri a fost stabilit câştigătorul licitaţiei pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a drumului de acces către Mănăstirea Prislop. Cine să fie oare marele norocos? De fapt, este vorba despre o asociere între două firme, care urmează să se ocupe de lucrări.

S-a luat un credit
„Decizia a fost luată de o comisie de specialitate formată din doi membri, plus preşedintele de comisie, Sorin Popa. Asocierea care a câştigat licitaţia de atribuire este reprezentată de SC Strade Conscom SRL pe partea de execuţie şi SC Sercotrans SRL pe latura de proiectare. Valoarea cu care s-a câştigat licitaţia este de 8.480.646,45 lei cu TVA. În cursul săptămânii viitoare vom semna contractul, iar de atunci, constructorul are termen 24 de luni pentru finalizare. Banii pentru modernizarea drumului de la Prislop sunt din bugetul judeţean, în urma contractării unui credit bancar“, a declarat Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean.
Cele două firme câştigătoare sunt patronate de nimeni altul decât Matei Marinel Pup, fratele lui Emanoil Milică Pup. De fapt, cel din urmă, în calitatea sa actuală de viceprimar suspendat al comunei Vorţa, va gestiona toată lucrarea din umbră, prin intermediul firmelor fratelui său. Reamintim că Emanoil Milică Pup este cercetat penal într-un dosar de corupţie, alături de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Mircea Moloţ, fiind acuzat de luare şi dare de mită, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. De asemenea, Matei Pup este cercetat şi el într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.
Mai mult, astăzi va fi desemnat şi câştigătorul licitaţiei pentru drumul de la Sarmizegetusa Regia. Culmea, în topul celor care au depus cele mai bune oferte se află tot firmele familiei Pup, SC Strade Conscom SRL şi SC Trans Construct Import Export SRL. Urmează să aflăm dacă renumiţii constructori îşi vor muta lucrările şi în Munţii Orăştiei.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Lasati invidia si ura sa va stapineasca si gresiti. aceste firme au facut lucrari f bune pina acuma ,mergeti numai pe drumul ilia- vata si o sa vedeti ce drum e prin munte ,mai ceva ca in elvetia,f bine ca cistiga firme din judet ,ramin bani aici.

  • Nu intodeauna oferta mai ieftina aduce lucru de calitate. In mai toate lecitatiile din lume ,o parte din bani se intoarce in buzunarul celor ce aproba lecitatia! Bingo!!!

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

10 ore ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

10 ore ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

10 ore ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

10 ore ago

Telenovelă sfârșită în sala de judecată

Amantul a devenit extrem de gelos și și-a urmărit iubita întocmai ca în filmele cu…

10 ore ago