Categories: ActualitateFlash

Familia Muntean, agresată în trafic

Sorina Popa

Familia candidatului USP la preşedinţia Consiliului Judeţean, primarul Devei, Mircia Muntean, a fost agresată în trafic, ieri, în timp ce se afla într-o maşină, întorcându-se de la Petroşani spre casă.

„Au vrut să ne scoată de pe şosea”

„Veneam de la Petroşani, ne îndreptam spre Deva. Am participat, împreună cu întreaga familie, la o emisiune televizată, la Petroşani. Cosmin Costa (n.r.-fost viceprimar al Devei) conducea maşina în care ne aflam. La un moment dat, pe drum, s-au apropiat lângă maşina noastră, în trafic, alte cinci autoturisme. Ne şicanau, făceau mişcări bruşte, vroiau să ne scoată pe marginea şoselei, s-au apropiat ameninţător de noi. Soţia mea a leşinat pe bancheta din spate, copiii strigau că ne omoară, vroiau să sară pe geam. Am trecut prin momente groaznice”, a declarat Mircia Muntean, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Adversarii lui sunt disperaţi”

„Două dintre maşinile care ne-au urmărit aproape că ne-au blocat, am reuşit să scăpăm, totuşi, iar Paula (n.r.-fiica lui Mircia Muntean) a sunat la 112. Când am ajuns la Haţeg, un echipaj de la Poliţia Rutieră a venit în ajutorul nostru. Unul dintre autoturismele care ne-au urmărit a fost apoi oprit în trafic,  doi bărbaţi fiind duşi la sediul Poliţiei din Haţeg. Am crezut că ne omoară. Nu am crezut că Mircea Moloţ, deoarece cred că el a trimis oamenii să ne ameninţe, se pretează la aşa ceva. Sunt practici securiste, asemenea ameninţări. Soţia lui Mircia Muntean a intrat în stare de şoc, copiii au făcut atacuri de panică. Sunt toţi speriaţi şi nu vor ca familia să le fie ameninţată, doar pentru că tatăl lor candidează la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Adversarii lui Mircia Muntean sunt disperaţi, altfel nu se explică acest comportament”, a declarat fostul viceprimar al Devei, Cosmin Costa, cel care conducea autoturismul în care se afla familia Muntean.

Au rămas în spital

Toţi cei patru membri ai familiei lui Mircia Muntean au fost internaţi aseară la Spitalul orăşenesc din Haţeg. Livia Muntean (vezi foto) a trebuit să fie sedată, starea ei fiind stabilă. Cei doi copii, Paula şi Rareş, băiatul fiind minor, plângeau şi strigau că nu vor să rămână fără părinţi.
Cosmin Costa a depus o plângere la Poliţia Haţeg, după acest eveniment. Cei doi bărbaţi din Mercedesul înmatriculat în Bulgaria, care au fost duşi la poliţie, au fost anchetaţi timp de câteva minute, dar, culmea, au fost lăsaţi să plece, deşi familia lui Mircia Muntean se afla în stare de şoc.
Comisarul şef Liviu Dumitru a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că bărbaţii nu puteau fi reţinuţi, deoarece nu există cadrul legal. Potrivit oamenilor legii, cei doi au domiciliul în Bucureşti.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Doamne ce bine joaca teatru familia Muntean , daca o masina era in spatele lor s-au speriat foarte rau de a trebuit sa se interneze in spital , Cred ca trebuia sa opreasca circulatia pe ruta Petrosani-Deva pentru campania domnului Munteanu.Rusinos pentru domnul Costa fiu de preot ca intra intr-un joc mincinos

  • Recomandare: Domnu Mircia, daca ramaneti fara serviciu din 11, incercati la teatru !

  • Din cate vad Domnul Molot , daca se poate numi domn ................va plateste sa postati astfel de mesaje . Sincer nu va doresc sa treceti printr-o astfel de situatie. Acum 4 ani si eu am trecut si stiu cum este ......

  • sa va fie rusine la toti pe care MOLOT va plateste va promite este cel mai mare securist. dumnezeu il iubeste pe MIRCIA MUNTEAN

  • Nu te lasa Mircia... Mai sunt cateva zile si scapam de Molot! Dumnezeu sa te ajute!

  • Mircea Ioan Molot face ce a fost invatat de securitate ,turnatorii ,denigrare ,tine sub teroare si amenintare si ultima solutie ,uciderea adversarului ,rusine securistule imputit Mircea Molot.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

13 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

13 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

13 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

13 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

15 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

15 ore ago