Categories: FlashReportaj

FABRICA DE APE MINERALE BOHOLT

În timp ce, din cauza crizei economico-financiare, mii de companii din întreaga ţară îşi încetează sau în cel mai fericit caz îşi restrâng activitatea, în timp ce investiţiile, îndeosebi cele vizând unităţile de producţie, au fost îngheţate, iată că un cunoscut investitor hunedorean face exact contrariul.

Daniel Horia Faur, preşedintele Grupului Quasar, a investit cinci milioane de euro, construind de la temelie o nouă şi ultramodernă fabrică de ape minerale la Boholt, pe locul fostei făbricuţe. Pentru că imaginile sunt mai elocvente decât orice articol, vă invităm să priviţi fotografiile de mai jos.

– SC Ape Minerale Boholt SRL face parte din Grupul Quasar, al cărui preşedinte este inginerul Dan Horia Faur.
– Fabrica este dotată cu linii tehnologice de ultimă generaţie importate în totalitate din Germania, de la cel mai renumit producător de asemenea tehnologii, procesul de producţie fiind automatizat în întregime.
– Productivitatea: 5.400 de PET-uri/ oră. Cum fabrica va funcţiona în două schimburi, înseamnă că aici se vor produce peste 100.000 litri de apă minerală pe zi, adică vor pleca spre consumatori câte cinci TIR-uri zilnic.
– Apa minerală carbogazoasă provine din două izvoare de marte adâncime, şi, probabil, este cea mai mineralizată apă din România. Principalele caracteristici ale acesteia sunt: HCO3 – 2897,50 mg/l; Ca2+ -715,80 mg/l; Mg2+ – 110,10 mg/l; CO2 – minim 2500 mg/l.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • In fond, chiar daca de fatada,lucrurile stau mai bine: linie (mai noua-KRONES),baracament nou pt.hala de imbuteliere,situatia nu va fi diferita pentru amarastenii care vor lucra acolo, intrucat maniera de lucru a tov.D.Faur nu difera f.mult de cea a banditului
    de MITRA Calin de la Oradea,cel care a"gestionat" aceasta afacere
    intre 2001 si 2004 cu protectia acordata de Mihail RUDEANU si Laurentiu NISTOR(da, fostul primar de SOIMUS actual deputat).
    ASA CA,NIMIC NOU SUB SOARE!

  • E cea mai de rahat apa pe care am baut-o. Dupa ce o deschizi, in 1 zi se depune numai albitura pe fundul sticlei. De maxim rahat, ar trebui solicitate analize si sesizata protectia consumatorilor.
    Domnul Faur sau cum il cheama ne otraveste rinichii si sanatatea cu otrava aia de la Boholt.

  • De gura santem toti buni. Hai sa nu minimalizam faptele oamenilor, care chiar fac ceva.Nu o fi bagat nimeni straiti de bani, ca sa fie apa de fecale. La cate oferte sant schimba apa si bea Borsec. Hai sa vedem si partea buna a investitiei.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si minte sa descurce treaba ,ca de dat de lucru ,
    a dat la cativa.

  • Propunere de colaborare pentru etalonari/verificari metrologice;suntem autorizati si atestati17025 de BRML BUC pentru domeniile de masurare;mase,forte,lungimi,presiuni,temperaturi,fizico-chimice si electrice.Daca sunteti interesatide serviciile noastre va rugam sa ne contactati.Multumim anticipat.Tlf.0742175576

  • Apa minerală naturală carbogazifi câtă F6 ISPIF, zăcământ BOHOLT ,cu conținut ridicat de calciu 621mg/l, m-a ajutat să-mi restabilesc nivelul normal de calciu din organism, având deficit de calciu după operația de tiroidă, complet extirpată și în cazul osteoporozei poate fi folosită,dar controlat cu măsură și analize de sânge pentru valorile de calciu din organism, vă doresc mult succes in activitatea dumneavoastră în continuare.

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

13 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

13 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

13 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

13 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

13 ore ago