www.mesagerulhunedorean.ro

Fabiani cântă pentru mama sa

Micuţul pianist a cărui mamă a fost ucisă pe trecerea de pietoni va concerta şi în acest an pe scena din Milano, la un concurs internaţional care reuneşte cei mai talentaţi pianişti.04 fabiani
Fabiani Prcsina (foto) va concerta la Milano, acolo unde are loc un concurs internaţional de interpretare la pian şi la care copilul a obţinut în 2014 locul II. Fabiani a impresionat anul trecut şi a fost invitat câteva săptămâni mai târziu, tot în Italia, să susţină un concert sub egida ONU.
Micuţul pianist din Petroşani are nevoie de susţinere financiară pentru a putea merge la concursul internaţional de la Milano, în condiţiile în care nici cheltuielile cu deplasarea nu sunt acoperite de alocaţia de 600 de lei pe lună, pe care o primeşte mătuşa sa pentru că l-a luat în grijă, iar renta lunară pe care ar trebui să o plătească firma de asigurări a şoferului vinovat şi pe care instanţa de la Petroşani a stabilit-o, întârzie. Cel care i-a ucis mama chiar pe trecerea de pietoni a fost condamnat la trei ani de închisoare şi la plata unor despăgubiri, însă a atacat sentinţa, la fel ca şi rudele celor două victime alte teribilistului cu BMW. Primul termen al apelului a fost stabilit pentru data de 6 iunie, judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia urmând să decidă dacă individul şi-a primit pedeapsa pentru fapta sa. Fabiani Prcsina a rămas orfan după ce în aprilie 2014, mama sa a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un vitezoman din Petroşani. Codruţ Norocel Măturar a făcut două victime, fiind ucis în accident şi un alt bărbat care se afla pe aceeaşi trecere de pietoni. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.