Comunitate

Excursie pentru asistaţii social de la UAMS Baia de Criş

Magdalena Șerban

E greu când ești bolnav, iar cei dragi nu îți sunt în preajmă, zi de zi. Așa că persoanele găzduite de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) vor avea parte de un mic răsfăț oferit de conducerea ins­ti­tuției: o excursie.

Abia așteaptă
„În 11 Iunie, beneficiarii vor pleca într-o excursie la Sibiu, unde vor vizita Grădina Zoologică. Vor fi însoțiți de personal calificat, pentru orice eventualitate deloc dorită. Le vom pune pachet și apă, așa cum facem de fiecare dată și vor merge doar cei care sunt apți, bineînțeles. Este prima deplasare pe acest an, dar în funcție de cum vom avea prilejul, ne gândim să mai facem și altele. De acum încolo putem vorbi de vreme mai caldă. Nu vrem să răcească, așa că astfel de ieșiri le facem doar atunci când timpul e prietenos. După cum am mai spus și în alte dăți, ne dăm interesul să le asigurăm nu doar mese tradiționale și momente festive, cu ocazia marilor praznice din an, precum și acțiunea Săr­bătoriții Lunii, ci vrem să-i scoatem puțin din peisajul zilnic și să le aducem zâmbetul pe buze. Poate nu suntem familia lor de suflet, dar în mod cert vrem să-i facem să se simtă parte dintr-o familie mai mare, cea de aici. Dumnezeu să-i binecuvânteze cu sănătate și liniște, bucurie sufle­tească și oază de speranță“, a trans­mis Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Cum se descurcă constructorii cu creșterea prețurilor la materiale

Deficitul de personal calificat în domeniu și creșterea prețurilor la resursele energetice sunt cele mai…

3 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

o zi ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

o zi ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

o zi ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

o zi ago