Categories: Comunitate

Eurostat Vest, „arhitectul” transporturilor

Adriana Năstase

Înfiinţată în anul 2007, Eurostat Vest din Deva este o companie privată cu capital integral românesc, care prin casa de expediţii şi transporturi, oferă clienţilor soluţii complete în domeniul expediţiei şi transportului aerian, naval, maritim şi fluvial, transportului rutier intern şi extern, precum şi servicii de depozitare şi logistică.

Cu un personal atent selecţionat, politica firmei Eurostat Vest este aceea de a pune interesele clientului pe primul plan. Eurostat Vest este o societate licenţiată şi asigurată. Reprezentanţii acesteia au creat şi dezvoltat o reţea de clienţi, oferind soluţii de transport rapide şi eficiente.

„Serviciile noastre nu se reduc doar la efectuarea transportului bunurilor, ci ne ocupăm de toate aspectele asociate transportării eficiente a mărfurilor. Viziunea noastră este de a oferi servicii impecabile la preţuri competitive, programe de transport flexibile”, a spus Robert Spitzel, reprezentant Eurostat Vest.

Avantajele casei de expediţii

Avantajele unei case de expediţii sunt extrem de importante. Astfel, se reduce timpul şi efortul depus, căutând un mijloc potrivit pentru transportul mărfurilor, pentru ca ele să ajungă la timp la destinaţie, fără bătăi de cap şi fără a întocmi multe documente şi formulare. Apelând la o casă de expediţie, este sigur că veţi găsi mijlocul potrivit de transport. De asemenea, o casă de expediţie, cum este Eurostat Vest, are personal specializat, facilitând transportul mărfurilor în cele mai bune condiţii, operativitate şi siguranţă. Casa de expediţii este în măsură să stabilească rutele optime de îndrumare a transporturilor.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

8 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

8 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

8 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

8 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

8 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

8 ore ago