Europarlamentarul Mircea Diaconu vine la Deva

În cadrul Turului României – Ediţia 2017, europarlamentarul Mircea Diaconu (foto) va ajunge în Deva, pentru a se întâlni cu prietenii şi susţinătorii săi, precum şi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, prilej cu care va discuta, la o cafea, pe diverse teme de actualitate aflate în atenţia Parlamentului European şi va oferi răspunsuri la întrebări şi preocupări ale participanţilor.
Traseul europarlamentarului amintit include localităţi în care există obiective de patrimoniu aflate în suferinţă, care au fost selectate dintre cele semnalate pe site-ul Harta Patrimoniului Rănit, proiect lansat de Mircea Diaconu în luna mai 2015, pentru a atrage atenţia cu privire la necesitatea salvării patrimoniului cultural românesc.
În Parlamentul European, Mircea Diaconu îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Cultură şi Educaţie (CULT), funcţie în care a fost reales în ianuarie 2017, fiind propus din nou, ca independent, din partea grupului ALDE din Parlamentul European, al cărui membru este de la începutul mandatului de europarlamentar.
Întâlnirea din Deva va avea loc în 10 mai 2017, ora 17:00, la cafeneaua Cotton Cafe, str. 1 Decembrie 1918, nr. 18. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consiliul Judeţean promite ajutor Primăriei Petroşani

Reabilitarea şoselei de centură a municipiului Petroşani, segmentul cuprins între sensul giratoriu dinspre cartierul Aeroport şi cel de la Biserica...

Anunt Finante, 9.05.2017

Karateka Mihai Martinesc, campion european de minicadeţi

Sportivul Mihai Martinesc, legitimat la Champions Club Karate Deva, a reuşit o performanţă deosebită, devenind campion european în stilul kumite,...

Închide