Comunitate

Este oficial! Cardiacii, salvați la Spitalul din Deva. Primii pacienți cărora li s-au pus stenturi

În premieră, la Spitalul Județean de Urgență din Deva, au fost efectuate, proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cate­terism Cardiac!

Echipă mixtă
Astfel, opt pacienți cu vârste cuprinse între 42 și 69 de ani, internați cu pro­gramare în cadrul secției Cardiologie, au fost supuși unor proceduri coronaro­gra­fii diagnostice, proceduri de corona­ro­grafie și angioplastie coronariană cu implant de stenturi farmacologic active. Numărul total de stenturi implantate a fost de 10.
„Felicit echipa de lucru mixtă, com­pusă din cadre medicale din Timișoara și Deva: Dr. Milovan Slovenski, Dr. Alexandru Gheorghiu, Dr. Constantin Blaj, Dr. Cătălin Popa, Dr. Patricia Blaj, Dr. Elisabeta Gruescu, As. Robert Diriczi, As. Aura Ionescu, As. Ildiko Nandrea, As. Daniela Draia și As. Anca Moldovan. De ase­me­nea, felicit conducerea Spitalului Jude­țean de Urgență din Deva pentru aceas­tă premieră medicală și pentru eforturile pe care le depune pentru a transforma spitalul din Deva într-o unitate medicală de înaltă performanță!
Mulțumesc prim-ministrului Marcel Ciolacu și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, pentru sprijinul acordat în îm­bu­nătățirea constantă a serviciilor me­di­cale la Spitalul Județean de Urgență din Deva! Mulțumesc Consiliului Județean Hunedoara pentru aprobarea proiec­te­lor care vizează modernizarea SJU Deva, precum și colegilor mei din aparatul de specialitate pentru implicare!”, a de­clarat Laurențiu Nistor, președintele Con­siliului Județean Hunedoara. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

2 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

2 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

2 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

2 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

2 ore ago

Dat dispărut, găsit spânzurat

Tânărul din Petroșani, dispărut după sărbătorile pascale, a fost găsit, ieri, spânzurat. Cosmin (foto) a…

2 ore ago