Sport

Energeticianul, eliminată din Cupa României

Nicolae Gavrea

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, formaţie care activează în Liga a III-a, a produs surpriza în această fază a competiţiei, eliminând-o din Cupa României pe ACS Energeticianul.
Partida care s-a desfăşurat la Miercurea Ciuc a fost câştigată de echipa din Harghita cu 2-1, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 31, au fost egalaţi în 71 şi au preluat din nou conducerea în 73.
Echipa AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, al cărei antrenor secund este Dan Vasilică, fostul principal al formaţiei de la Petroşani, s-a impus după un joc în care surprinzător, echipa oaspete a folosit rezervele, ori jucători mai puţin utilizaţi în actualul campionat.
Gazdele au deschis scorul în minutul 31: 1-0 Arthur Gyorgyi centrează dintr-o lovitură de la colţ, iar Szilard Mitra a trimis cu capul din şapte metri la colţul scurt.
În minutul 70 Majzik a alunecat în propriul careu, s-a ridicat şi l-a agăţat pe Gîrbiţă, iar arbitrul dictează penalti. Vlad Rusu a executat lovitura de pedeapsă, portarul Bordas a respins balonul în bară, iar de acolo mingea a revenit în centru la atacantul Energeticianului, care înscrie şi egalează.
Va fi 2-1 pentru gazde trei minute mai târziu, în minutul 73: Majzik a recuperat la mijlocul trenului, a avansat pe dreapta, a centrat în careu, iar Szilard Magyari a trimis cu piciorul, pe centrul porţii, din şase metri, portarul Horaţiu Moldovan fiind învins din nou.
Unui meci în care Energeticianul avea şanse de calificare în turul următor, unde ar fi putut întâlni un adversar din Liga I, dar din păcate pentru echipa de la Petroşani, acest lucru rămâne un vis nerealizat.
Energeticianul: H. Moldovan – Rob. Petre. D. Lung (cpt.), M. Ioniţă, D. Drugă, L. Iordache, R. Enache, C. Neagu, Vl. Tudorache, Gîrbiţă, Vl. Rusu Antrenor: George Zima

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

12 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

12 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

12 ore ago