Categories: SportUltima Ora

Eliminată de la primul meci


Ciprian Marinuţ
Pugilista Eugenia Jurcă (foto, ctg. 48 kg) de la CSS Hunedoara a fost eliminată, scor 0-3, de Ekaterina Paltceva (Rusia) în sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale de box feminin pentru junioare şi tineret de la Albena (Bulgaria), ratând astfel şansa de a câştiga o medalie.
Ajunsă în etapa sferturilor de finală graţie norocului de la tragerea la sorţi, sportiva antrenată de Ilie Captari a boxat curajos, însă a fost învinsă de o adversară mult mai puternică. „Jeni a făcut tot ce a putut, dar rusoaica e prea bună ca să o bata cineva la ora actuala. Mi-a plăcut că a fost curajoasă şi şi-a aparat şansele cu dârzenie. Nu trebuie să o scuz, dar ăsta e nivelul ei actual şi e bine că a avut curajul să o înfrunte pe rusoaică după ce a văzut-o cum a boxat în optimi. Bravo Jeni pentru evoluţie şi ardoarea cu care ai încercat să-ţi aperi şansele”, a spus antrenorul Ilie Captari
România a deplasat la Mondialele din Bulgaria un lot de 19 sportive şi mai are în competiţie doar 10, trei la tineret şi 7 la junioare.

MesagerulHunedorean