Categories: EvenimentFlash

Elevi internaţi în spital, după ce s-ar fi drogat la şcoală

Maximilian Gânju

Doi adolescenţi de 17 ani, din municipiul Petroşani, au ajuns, ieri, la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului din localitate cu simptome specifice intoxicării cu substanţe interzise. Practic, cei doi elevi ai Colegiului Naţional „Carmen Sylva” din Petroşani s-ar fi drogat în timpul programului de şcoală, în incinta unităţii de învăţământ, mai exact, într-un colţ din curtea liceului.

Potrivit informaţiilor, pentru că se aflau într-o stare foarte rea, colegii lor au chemat ambulanţa. Concluzia preliminară a cadrelor medicale a fost că tinerii ar fi putut consuma droguri. Conform unor surse, cinci tineri au fumat o ţigară şi apoi, trei dintre ei s-au simţit rău. „Doi dintre ei nu se mai puteau ţine pe picioare şi au fost luaţi de o ambulanţă şi un echipaj SMURD. Al treilea n-a vrut să meargă la spital, fiind într-o stare mai bună. Cei doi erau practic leşinaţi, cu puls accelerat” spun sursele noastre. Abia după analizele de specialitate se poate descoperi dacă este vorba de droguri, ce fel sau ce substanţe interzise au consumat şi de unde le-au procurat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, de ancheta în acest caz se ocupă SCCO Hunedoara. Conducerea unităţii de învăţământ n-a fost de găsit ca să explice cum de a fost posibil ca adolescenţii să se fi drogat în incinta instituţiei de învăţământ, iar profesorul de serviciu a spus că nu ştie de un asemenea incident.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

11 ore ago