Eveniment

Elevă de gimnaziu bătută de un coleg

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă, la Şcoala Generală „Dominic Stanca“ din Orăştie, într-o pauză. Cei doi elevi s-au certat iar agresorul, elev în clasa a V-a, a urmărit-o pe fată pe holul şcolii şi a lovit-o cu pumnul în faţă.
Copila a fost găsită într-o sală de clasă plină de sânge. „Jandarmii din cadrul Detaşamentului 4 Orăştie au fost sesizaţi că în incinta şcolii a avut loc o altercaţie între doi elevi. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că în interiorul unei sălii de clasă se afla o elevă care avea faţa plină de sânge. Jandarmii l-au identificat pe elevul care a declarat că a lovit-o o singură dată cu pumnul în zona feţei pe colega sa, în timpul pauzei“, a precizat IJJ Hunedoara.
Fata bătută a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la U.P.U. Orăştie, pentru a primit îngrijiri medicale. Părinţii celor doi minori implicaţi în bătaie au fost chemaţi la şcoală, iar jandarmii au sesizat procurorii cu privire la infracţiunea de lovire şi alte violenţe pentru continuarea cercetărilor. Şi conducerea şcolii generale a declanşat anchetă internă, iar copilul bătăuş va avea nota la purtare scăzută, dar riscă şi alte sancţiuni. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat cârcotașii ăștia cărora nu le sca­pă nimic că un examen pentru un post…

o zi ago

Bulina albă

Liviu Simedroni, primarul din Răchitova Pentru că își încheie mandatul cu fruntea sus, reușind, de-a…

o zi ago

Bulina neagră

Dragoș C., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

o zi ago

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 18-19 septembrie 2024, doamna Natalia-Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse,…

o zi ago

Zeci de pompieri hunedoreni au pornit spre zonele inundate

Un număr de 32 de pompieri hune­do­reni au pornit spre zonele afectate de inundații din…

o zi ago

Cum a ajuns un tânăr de 27 de ani să moară după administrarea vaccinului anti-COVID. Sângerări și cheaguri în creier

O anchetă privind moartea unui tânăr din cauza unui cheag de sânge apărut pe fondul…

o zi ago