Categories: EvenimentFlash

Elev de 16 ani, din Petroşani, arestat pentru crimă în Gorj. Şocant! A ucis o femeie în bătaie!

Natalia Bumbac

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Naţional de Informatică din Petroşani, în vârstă de 16 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Gorj, făcându-se vinovat de crimă. Miodrag Teofil Vodislav este acuzat că a ucis-o în bătaie pe iubita tatălui său, o femeie în vârstă de 40 de ani, din judeţul Gorj.

Totul a început cu o ceartă
Părinţii lui Miodrag sunt divorţaţi de aproximativ 10 ani, tânărul locuind cu mama sa la Petroşani, iar tatăl său în comuna Scoarţa, judeţul Gorj. Cu privire la aceeaşi faptă, este cercetată în stare de libertate şi mama tânărului, Elvira Teodorescu, asistentă medicală în Petroşani.
Totul s-a petrecut duminică, 31 iunie, atunci când tânărul a mers împreună cu mama sa, Elvira Teodorescu, la locuinţa tatălui din comuna Scoarţa. Tatăl băiatului, Teofil Vodislav, în vârstă de 54 de ani, fost inginer minier în Valea Jiului, actualmente pensionar, era plecat la biserică. Dar fosta lui soţie şi fiul s-au întâlnit cu presupusa iubită a acestuia, Angela Lupu, femeie căsătorită şi cu doi copii. Între cele două femei ar fi izbucnit o ceartă, care a degenerat în bătaie.

A lovit-o cu pumnii şi cu picioarele
Tânărul ar fi intervenit în apărarea mamei sale, lovind-o de mai multe ori pe iubita tatălui său, lovituri care, spun anchetatorii, i-ar fi provocat moartea femeii. „Din cercetările efectuate a rezultat că, în ziua de 31 mai 2015, la orele 11.00, între victima în vârstă de 40 de ani şi inculpata Elvira Teodorescu a avut loc un conflict generat de relaţia amoroasă dintre victimă şi fostul soţ al inculpatei, de faptul că victima îi aducea în mod direct şi prin intermediul telefonului mobil insulte şi ameninţări inculpatei, precum şi de faptul că victima, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în locuinţa proprietate comună a inculpatei şi fostului soţ, deşi inculpata nu era de acord ca aceasta să vină la locuinţa respectivă. Conflictul verbal dintre victimă şi inculpata Elvira Teodorescu a degenerat într-o altercaţie fizică, iar la strigătele inculpatei «hoţii, hoţii», la faţa locului a venit fiul său, care a intervenit în sprijinul mamei sale, aplicând victimei trei lovituri cu pumnul drept în zona capului, în urma cărora victima a căzut pe podeaua placată cu marmură. Victima a fost lovită în continuare de inculpatul minor cu picioarele în zona toracică, fiind totodată călcată de acesta cu picioarele, cauzându-i ruptură de splină şi fractura a patru coaste. După agresiune, în jurul orelor 11:30, victima a fost găsită căzută în şanţul de pe marginea părţii carosabile, la circa 50 de metri de imobilul proprietatea inculpaţilor“, arată procurorii.

Zăcea pe marginea drumului
În condiţii neexplicate deocamdată de anchetatori, victima a fost găsită ulterior plină de lovituri pe corp, ea zăcând undeva pe marginea drumului, între casa lui Vodislav şi următoarea locuinţă, aflată la vreo 200 de metri distanţă, porţiunea respectivă fiind una nelocuită. Un şofer a oprit şi a întrebat-o pe femeie dacă a fost lovită de vreo maşină, ea apucând să spună doar că a fost bătută, după care a leşinat, bărbatul respectiv chemând o ambulanţă, care a transportat-o la spital. Lupu Angela a fost dusă la Spitalul din Târgu-Jiu, fiind supusă unor intervenţii chirurgicale, fără ca medicii să-i mai poată salva viaţa.

Era un elev cuminte
Reprezentanţii Colegiului Naţional de Informatică „Carmen Sylva“ din Petroşani sunt contrariaţi de gestul elevului, mai ales că acesta nu avusese probleme de comportament. „Nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Nu a creat probleme la şcoală. Copilul nu a făcut vreun sport. Este un copil cuminte. Are cinci absenţe şi media generală 7,70, la purtare având nota 10. Mama sa era foarte interesată de activitatea lui şcolară, nu era dintr-o familie cu probleme“, a declarat Lucian Resmeriţă, directorul unităţii de învăţământ.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

20 de ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

20 de ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

20 de ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

20 de ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

20 de ore ago