Elena Udrea şi Pãrintele Gurie, Cetãţeni de Onoare la Vulcan

Carmen Cosman

De ieri, e oficial. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea (foto stânga), dar şi Episcopul Devei şi Hunedoarei, Preasfinţitul Părinte Gurie (foto dreapta), sunt Cetăţeni de Onoare ai municipiului Vulcan.

Mulţi contestatari

Mai mult de o oră le-a trebuit aleşilor locali de la Vulcan să aprobe proiectul privind decernarea titlului de „Cetăţean de onoare”, pentru 34 de persoane care s-au remarcat şi şi-au adus contribuţia la dezvoltarea şi promovarea municipiului, în diverse domenii de activitate. Printre ei, în fruntea listei, se află ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi Episcopul Devei şi Hunedoarei, P.S. Gurie. Cei mai înverşunaţi contestatari ai proiectului au fost consilierii liberali, care au precizat că ar trebui găsite şi alte distincţii cu care să fie răsplătite aceste persoane pentru meritele lor, nu neapărat titlul de „Cetăţean de Onoare”. Şedinţa a fost presărată cu numeroase luări de cuvânt şi amendamente, însă, toate au picat la vot, iar în cele din urmă, proiectul a trecut în forma propusă iniţial. Viceprimarul municipiului Vulcan, Angela Stoica, a precizat că, în afară de cele două nume menţionate, lista mai cuprindea diverse persoane, cetăţeni ai municipiului Vulcan, care s-au evidenţiat în diverse domenii de activitate, cum ar fi minerit, sport, învăţământ sau activităţi sociale. „Au fost mai multe amendamente, propuse, în special, de Alina Cîrstoiu sau Tudorel Cărăşel, de la PNL. După părerea mea, erau împotriva unor persoane de pe listă, dar nu au avut curaj să spună despre cine este vorba. Au fost făcute comparaţii cu mari personalităţi din cultură, însă, comparaţii greşite, care nu pot fi elocvente din punctul meu de vedere, pentru că fiecare s-a evidenţiat în domeniul său de activitate”, a precizat Angela Stoica. În cele din urmă, proiectul a trecut, beneficiind de votul aleşilor locali PDL şi PSD, în timp ce reprezentanţii PNL şi PRM s-au abţinut.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Din nou Angela Stoica ? Ce autoritate intelectuala mai are si "icoana" asta a primarului,cind grasimea i-a inundat si creierul ? Autoritatea diplomelor cumparate cu tuica,miei-vitei (in faza de inceput,cea de "specialista in minerit" "cazata" in cusca de sticla a statiei de masurare telegrizumetrice) sau ulterior prin diverse minarii a completarii cu cele economice prin cuplul Dura-Man de la Univ. Petrosani ?Oare stie cine a fost Dafinel Duinea (scriitor,sculptor,pictor,artist cu recunoastere larga internationala in ex-libris).Sau ma rog mai simplu stie ce-i "felul acela de mincare":ex-libris ? Pe asta daca o-ntrebi cine e Teodora Lucaciu,o sa spuna ca-i scoala pe care tocmai o renoveaza acum.Si atit.Are stiinta si cultura piticilor de gardina si de pe creier.

  • Felicitari PDL-ului (Elena Udrea,Ridzi,Gligor,....)PSD-isti sunt invidiosi ex. il constituie si declaratile rautacioase ale consilierului judetean de la PSD,Doru Gaita,care a spus de invidie in februarie anul acesta ca Telegondola de la Vulcan este ilegala,rusine PSD (USL).

  • "Paranoiaaa" ! I-ar ai aparut ?Exasperezi toti cititorii.Cred ca ai ramas blocat la intelectul unui "bebe".Putine cuvinte in vocabular pe care le repeti la nesfirsit.La fel ca acele trei primordiale:mama,caca,papa.In picioare ai reusit sa te ridici sau mergi tot in "patru labe" ?

  • Nepotrivita alaturare in montajul foto:Preaplina Gura de "darurile" cetatenilor linga Preasfintitul Parinte Gurie.Asta are iz de blasfemie.

  • Johann,este puturosul Vaii Jiului,Cojman Valter,de la Partidul Conservator al Turnatorului la Securitate,Dan Voiculescu zis Feix,il cunoaste toti minerii de la EM Lupeni cum statea pe afara la atelier si era platit in subteran cu spor de periculozitate,in loc sa se ocupe de altceva scrie comentari prin ziare de la lasat si nevastasa de puturos ce este.

  • Uite cum imi dai dreptate cu privire la "paranoia".Ce se intimpla visezi urit ,ai cosmare obsesive cu V.Cojman ? In ce ma priveste nu-l cunosc personal,desi nu mi-ar fi rusine cu asta,ba dimpotriva.Il cunosc din mediile de informare si de pe blogul personal,ceea ce nu e de ici-colo pentru un muncitor la mina.Dar,tu faci parte din categoria aceea de romani cu care nu ne mindrim:cei care atunci cind vecinul isi face o gradina bine aranjata,un gard decorativ care-ti stirneste invidia,o casa placuta si de bun simt,nu judeci zicind :"ia sa-mi fac si eu ceva la fel !" Nu.Ca unii indezirabili te trezesti noaptea,ii darimi gardul,ii tavalesti florile,ii rupi pomii sau ii spargi geamurile la casa.Esti un roman valoros.Vine si vremea ta ,cind vei fi facut "cetatean de ...oroare".Post mortem.

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

5 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

5 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

5 ore ago

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Ser­viciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind acuzaţi de…

5 ore ago

Escrocheria „Călugărița” face ravagii în conturile românilor. Infractorii au găsit o nouă metodă de a obține venituri consistente

Inventivitatea infractorilor pare să nu cunoască limite, aceștia punând mereu la cale noi metode prin…

5 ore ago