”Electricianul” a mai făcut două victime

18 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Dacă la Petroşani a lăsat o pensionară fără 8.100 de lei, de această dată a lovit în municipiul Hunedoara. A furat o mică avere, adică 30.000 de lei.

Individul a ochit o pensionară de 69 de ani, din Hunedoara, iar poliţiştii spun că a sunat la uşa femeii şi i-a spus că trebuie să facă o verificare a instalaţiei electrice. ”După «verificările» efectuate chiar în prezenţa proprietarei, în dimineaţa zilei de 15.03.2019, hunedoreanca a observat lipsa a 30.000 de lei (aflaţi într-un dulap), precum şi a actului de identitate, motiv pentru care a sesizat Poliţia”, informează IPJ Hunedoara. Individul este căutat de poliţişti şi dacă va fi prins, riscă închisoarea pentru furt.
Tot în Hunedoara, o femeie a reclamat faptul că un individ i s-a recomandat a fi „reprezentant” al societăţii de apă şi i-a spus că vrea să facă „verificări” la instalaţia de apă şi canalizare. După ”inspecţie” i-a cerut hunedorencei să plătească 189 de lei, taxa pentru verificare. Femeia i-a dat 200 de lei, moment în care acesta a părăsit în grabă locuinţa, fără a elibera vreo chitanţă, însă i-a dat 10 lei rest. Femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a depus plângere penală. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânăr fără permis, urmărit din Simeria până în Deva

Un tânăr de 18 ani a fost observat la volanul unei dube pe Strada 1 Decembrie, de un echipaj de...

Anchetă finalizată în cazul tinerilor care au tâlhărit şi sechestrat un cuplu

Şapte tineri au fost arestaţi pentru sechestrare, tâlhărie, furt şi distrugere, după ce au intrat peste doi tineri în toiul...

Adolescentă din Uricani, căutată de poliţişti

Copila a fugit dintr-un centru de plasament din localitatea Uricani. Aceasta a ajuns în Valea Jiului de la un centru...

Închide