Edilul-şef din Gurasada trece la agenda de varã

Primarul comunităţii din Gurasada, Silviu Nan (foto), vrea să intre în vară cu temele făcute, aşa că le dezbate din plin. De la inevitabila lipsă de personal şi până la petrecerea de sezon, totul trebuie bine punctat.
“Sunt câteva probleme importante pe care le-am abordat în ultima şedinţă de Consiliu Local, cum ar fi situaţia păşunilor şi aprobarea planului tehnic cu suprafeţele, prelungirea PUG-ului, exerciţiul financiar aferent trimestrului întâi, dar şi serviciul financiar-contabil în cazul căruia va exista o mică problemă. Nu o să mai avem personal suficient pe partea de contabilitate la primărie. O persoană e bolnavă momentan, iar alta va ieşi la pensie. Vreau să găsesc un PFA care să ne preia şi să rezolv astfel această problemă. Trebuie să negociem cu cineva de profil, pentru a ne efectua serviciile în continuare” , a spus Silviu Nan, primarul din Gurasada. Tot acesta a mai menţionat că dacă e vară, ar trebui să existe şi puţină distracţie. „Ultima duminică din luna iulie a fost dedicată de ceva timp, petrecerii în rândul comunităţii, fiind alipită evenimentului Route 68 Summer Fest. Atunci, interpreţi de seamă ai cântecului popular urcau pe scenă, adunând localnici, dar şi oaspeţi din jur. Pot spune că încă nu s-a discutat pe această temă, dar sperăm ca manifestarea să aibă loc şi în anul acesta. Ne dorim mult, pentru a continua tradiţia. Festivalul de muzică uşoară a adus oameni şi din alte judeţe ale ţării, nu doar de la noi, aşa că ni s-a dus vestea, iar lumea ştie de existenţa noastră”, a mai arătat edilul-şef al comunei Gurasada. (M. Şerban)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • cred ca prioritar ar fii sa reparati drumurile deoarece sa oamenii de pe sate sa iabe acces la servicii medicale si sa faceti cea ce ati promis satenilor pt ca v au votat

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago