Echipe noi, „năravuri” vechi în handbalul hunedorean

Ciprian Marinuţ

Cluburile Domino Hunedoara, C.S. Vulcan şi AS Relcom Brad, înfiinţate în 2010, s-au alăturat oficial „familiei” handbalului hunedorean, participând, ieri, în premieră, la Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Handbal Hunedoara. Toată suflarea handbalului judeţean a făcut, apoi, planuri pentru noi competiţii şi performanţe, dovadă că „năravurile vechi” sunt încă de actualitate.

Au pus „pile” echipelor la Federaţie
Nelu Ardelean, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal, a afirmat că anul 2010 a fost unul bun pentru handbalul hunedorean, în ciuda unor probleme de ordin financiar. „Activitatea asociaţiei noastre a fost bună în anul 2010, întrucât au fost organizate majoritatea acţiunilor din calendarul competiţional, propus şi aprobat de membrii afiliaţi. Am colaborat bine cu echipele din judeţ şi cu Federaţia Română de Handbal, dovadă că am insistat şi am reuşit să grupăm toate echipele de handbal feminin de junioare III într-o singură serie, reducând astfel costurile cu transportul. Anul 2010 a fost un succes şi prin faptul că s-au înfiinţat trei noi echipe, pe care le felicităm pentru curaj şi le dorim viaţă lungă şi multe succese. Singura nerealizare în 2010 a fost absenţa de la turneul internaţional Partille Cup din Suedia, din cauza unor disfuncţionalităţi financiare la începutul anului”, a precizat Nelu Ardelean în analiza făcută anului handbalistic 2010.
Reprezentanţii echipelor participante la Adunarea generală-CSS Hunedoara, CSS Petroşani, SCM Deva, HCC Brad, LPS Sebeş, Cetate Devatrans, CS Vulcan şi Domino Hunedoara-au discutat şi aprobat programul competiţional şi bugetul de cheltuieli şi venituri pe anul 2011. „Sperăm să nu mai fie probleme cu banii şi ca echipele noastre să obţină performanţe cât mai valoroase”, a precizat Nelu Ardelean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.