Categories: Comunitate

Echipă social-democrată şi la Densuş

Şi la Densuş a avut loc, săptămâna trecută, şedinţa de învestire a conducerii locale. Noul primar ales în 5 iunie, social-democratul Adrian Vîrtopean (foto), a depus jurământul alături de membrii Consiliului Local. De asemenea, s-a ales viceprimarul pentru următorii patru ani, care provine tot de la PSD.
„Am fost votat de 60 la sută dintre localnici, principalul meu contracandidat fiind fostul primar Traian Bugari (PNL). Viceprimar a fost ales, cu opt din nouă voturi, Merian Nicu Lăscuţ (PSD), fiind şi singura propunere. Consiliul Local numără cinci consilieri PSD, trei PNL şi unul PMP. Le doresc succes tuturor şi le mulţumesc cetăţenilor pentru încrederea acordată”, a afirmat noul primar din Densuş.
Printre programele investiţionale pe care le ia în calcul să le ducă la îndeplinire, acesta a amintit de noile axe europene de finanţare pentru partea de infrastructură. De asemenea, trebuie finalizată canalizarea aflată în lucru, iar prioritare sunt drumurile agricole, străzile comunale şi uliţele, ce necesită reabilitare şi modernizare. Cel puţin în cazul drumurilor de câmp, problema devine stringentă, în condiţiile în care unele au fost afectate de inundaţii. Totodată, nu se exclud posibilităţile guvernamentale de finanţare pentru diverse investiţii. Mai trebuie spus că actualul primar nu este străin de administraţie, ocupând timp de trei ani, fotoliul secund din primărie. Acesta a făcut echipă cu fostul primar Traian Bugari. De asemenea, actualul viceprimar a fost consilier local. “Am ales să candidez, deoarece am considerat că pot trece la următorul pas, având deja experienţă la activ. Acum rămâne să ne concentrăm pe ceea ce trebuie făcut pentru comunitate”, a încheiat Adrian Vîrtopean, primarul comunei Densuş. (M. Şerban)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Florii

31 de minute ago

Felicitare Florii

33 de minute ago

Felicitare Florii

33 de minute ago

Felicitare Florii

35 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

36 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

37 de minute ago